La Vanguardia (Català)

Elisabet II elimina el príncep Andreu i els Sussex del web de la família

-

Elisabet II acaba de fer un pas més per mostrar la desvincula­ció, almenys oficialmen­t, del príncep Andreu i els ducs de Sussex. El web de la família reial britànica ha eliminat les pestanyes que redirigien a les xarxes socials del príncep Andreu i d’Enric i Meghan. De manera que ara la pàgina web només dona l’opció d’anar a les xarxes socials de la reina (des d’on també es dona informació d’altres membres de la casa) o a les del palau de Kensington i Clarence House, dedicades als ducs de Cambridge, Guillem i Caterina, i al príncep de Gal·les i la duquessa de Cornualla, respectiva­ment.

Fa unes setmanes, Andreu va eliminar la seva pàgina oficial com a duc de York, en un altre intent de passar al més inadvertit possible quan li estan caient a sobre nous detalls sobre la seva relació amb el magnat i proxeneta de menors Jeffrey Epstein, escàndol que el va obligar a retirar-se de les seves funcions oficials com a membre de la casa reial britànica.

Ni tan sols se sap si el príncep va estar en el recent i secret casament de Beatriu de York amb Edoardo Mapelli, perquè el pare de la núvia no apareix a cap de les fotos que s’han difós.

En el cas d’Enric i Meghan, la prohibició de fer servir la paraula royal els va portar a dissoldre la fundació que van crear després de deixar la que compartien amb els Cambridge. Segons l’¡Hola! canadenc, a finals de juliol van presentar els documents oficials per dissoldre la marca Sussex Royal, i malgrat que el web amb aquest nom continua obert, no té activitat des que se’n van anar.

 ?? GTRES ?? Elisabet II, amb el príncep Andreu i Meghan, duquessa de Sussex
GTRES Elisabet II, amb el príncep Andreu i Meghan, duquessa de Sussex

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain