La Vanguardia (Català)

Edurne suma un altre ‘talent’ a l’agenda amb ‘Fam Jam ¡Baila en familia!’

El concurs de Disney Channel es començarà a gravar al setembre

-

Fam Jam ¡Baila en familia! , el nou concurs produït per Fremantle Media que es podrà veure a Disney Channel, començarà a filmar-se al setembre. Edurne, la presentado­ra, afegirà amb aquest projecte una altra experiènci­a al seu currículum televisiu després de participar de jurat a Got Talent i Idol Kids.

Aquest nou programa, que està produït per la mateixa companyia que Got Talent España ,té com a objectiu reunir 12 famílies que demostrara­n qui té més art per ballar. Per això, un coreògraf profession­al els farà classes i provaran de demostrar el que han après a les gales setmanals que s’emetran a Disney Channel.

La cantant i presentado­ra ha apuntat que està “encantada de formar part de Fam Jam, un format que m’ha enamorat des del primer moment”. Edurne assegura, en el comunicat de la productora, que “la gent se sorprendrà amb el talent que hi ha amb el ball al nostre país”.

Fremantle ha habilitat un web per trobar aquelles dotze famílies que donin el tot pel tot a la pista de ball per demostrar que són els que millor es mouen sobre l’escenari. Un escenari en què Edurne també s’espavila a la perfecció. I no només cantant.

De fet, la madrilenya compaginar­à aquest nou projecte amb els enregistra­ments de la sisena edició del talent xou de Mediasetma­na

set Got Talent España. La presència d’Edurne a la televisió serà constant el proper curs, perquè Telecinco té planejat estrenar aquesta tardor Idol Kids, un format que porta uns quants mesos gravat i en el qual veurem l’artista compartint pla al costat d’Isabel Pantoja. La cançonetis­ta ha arribat a dir que s’ha fixat en Edurne per aprendre sobre aquesta nova faceta televisiva. El planter de jurats el completa el dj Carlos Jean. Seran tres personalit­ats aparentmen­t contraposa­des que centraran l’atenció d’aquest talent show infantil.

La veritat és que la que va ser concursant d’Operación Triunfo 2005 i representa­nt d’Espanya a Eurovisió 2015 és imparable. La

passada va acabar de gravar amb Risto Mejide i Dani Martínez les audicions de Got Talent, programa del qual encara queden pendents per fer les gales i de les quals encara no es coneixen les dates. Després de tres setmanes al teatre Coliseum de Madrid qualifican­t els talents que s’han presentat al concurs, la madrilenya ha viatjat a Formentera per gravar juntament amb el grup Mantra el videoclip de la cançó Prefiero olvidarte.

Un vídeo que estarà disponible divendres vinent 14 d’agost.

Després de les jornades de feina a les Balears, Edurne, compaginar­à alguns dies de descans amb la preparació dels seus diferents programes televisius, entre ells Fam Jam ¡Baila en familia!, i els actes de promoció del seu últim treball musical, Catarsis, amb el qual ha tornat al món de la música després de cinc anys d’absència i després que el 2015 publiqués Adrenalina, que contenia la cançó Amanecer amb la qual va representa­r Espanya a Eurovisió. De Catarsis hi haurà un vinil en edició limitada, editada en groc, que, encara que no té data confirmada del seu llançament, la intèrpret apunta el setembre com a mes possible.

La carrera de la cantant a la televisió es va iniciar amb diversos programes infantils que va presentar per a Nickelodeo­n, com Baila con Edurne o Edurne y sus bichos (2007). El 2014 va ser conductora de Todo va bien a Cuatro. També, des del 2016 és jutgessa del programa Got Talent de Telecinco. El 2020 es converteix en jurat del talent xou Idol Kids a Telecinco. A més, ha treballat com a actriu des de nena en sèries com Ana y los siete o Hospital Central. El 2018 va interpreta­r el primer paper principal a la sèrie Servir y proteger, emesa a TVE, i ha realitzat diversos cameos en ficcions espanyoles com Gym Tony o La que se avecina. Ara serà la gran aposta de Disney Channel per posar les famílies a ballar.

El nou programa reunirà 12 famílies que competiran per demostrar qui té més art ballant

 ?? JAVIER LÓPEZ / EFE ?? Un no parar. La cantant i presentado­ra compagina diversos talents televisius amb la seva carrera musical. Està a punt d’estrenar el seu últim disc, Catarsis, i el videoclip Prefiero olvidarte
JAVIER LÓPEZ / EFE Un no parar. La cantant i presentado­ra compagina diversos talents televisius amb la seva carrera musical. Està a punt d’estrenar el seu últim disc, Catarsis, i el videoclip Prefiero olvidarte

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain