La Vanguardia (Català)

El Sevilla confia a batre el Wolverhamp­ton a Duisburg

-

A Duisburg, a partit únic contra el Wolverhamp­ton, el Sevilla busca l’accés a les semifinals de la Lliga Europa, la seva competició, de la qual ha estat cinc vegades campió i en la qual tan bons resultats ha obtingut. Julen Lopetegui només té la baixa de Gudelj, que es manté en quarantena. No hi ha sancionats ni lesionats. El bloc sevillista es pot permetre moure peces, com li agrada al seu entrenador, i no es descarta que el porter txec Tomas Vaclík recuperi la titularita­t en detriment del marroquí Yassine BouPer nou. Una altra possibilit­at és que Óliver Torres ocupi un lloc a la zona d’atac rellevant Jesús Fernández Suso , o que el neerlandès Luuk de Jong sigui el davanter centre en comptes del marroquí Youssef En-Nesyri.

als Wolves en canvi es tracta d’una opció en la glòria que tan llunyana li queda. És la segona vegada que arriba a quarts de final d’aquesta competició, però l’anterior es remunta a la temporada 1971-72, quan es tractava de la Copa de la UEFA. Es van creuar llavors amb el Juventus, que comptava amb Fabio Capello... sobre la gespa. El Wolverhamp­ton va superar el tràngol, va eliminar el Ferencvaro­s a semifinals i va caure a la final davant el Tottenham, l’única de la història europea dels llops.

L’equip que ara dirigeix el portuguès Nuno Espírito Santo compta amb Raúl Jiménez com a principal amenaça per al Sevilla. El mexicà va ser l’autor del gol clau per superar l’Olympiacos a vuitens i en suma ja 27 amb totes les competicio­ns aquesta temporada. També podria tenir un paper rellevant un del planter del Barça, Adama Traoré.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain