La Vanguardia (Català)

El crim masclista a La Línea eleva a 27 les víctimes del 2020

- SEVILLA

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere va confirmar ahir com un nou cas de violència masclista l’assassinat d’una dona de 44 anys presumptam­ent a mans de la seva parella a La Línea de la Concepción (Cadis), que eleva a 27 el nombre de les dones víctimes mortals per aquesta causa des de començamen­t d’any a Espanya.

La víctima, de 44 anys, tenia una filla major d’edat i hi havia denúncies prèvies per violència de gènere contra el presumpte agressor per part d’ella.

La Policia Nacional va informar dilluns de la detenció a La Línea de la Concepción d’un home de 42 anys com a presumpte autor de la mort de la seva parella, el cos sense vida de la qual va ser localitzat dissabte per la policia local al costat dels jardins municipals Saccone, on pernoctava habitualme­nt.

La investigac­ió policial es va iniciar una vegada confirmada la mort per l’assistènci­a sanitària desplaçada fins al lloc dels fets i es va activar la comissió judicial per fer l’aixecament del cadàver i el trasllat fins a l’Institut de Medicina Legal, amb seu a Algesires, perquè li practiques­sin l’autòpsia.

Les primeres indagacion­s forenses van determinar que es tractava d’una mort violenta, ja que la víctima havia mort a causa d’una hemorràgia interna derivada d’un fort traumatism­e a un costat i a més a més presentava múltiples hematomes per tot el cos.

Després de les gestions fetes pels agents de la unitat de delinqüènc­ia especialit­zada i violenta, juntament amb la unitat d’atenció familiar UFAM de la comissaria de La Línea, es va procedir a la detenció d’aquest home com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi.

El jutjat de violència sobre la dona de La Línea va decretar ahir mateix l’ingrés a la presó del detingut com a presumpte autor de l’homicidi.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain