La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La vostra projecció profession­al està a punt de culminar una seriosa reorientac­ió. Però és bon dia per abordar temes econòmics.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La Lluna a Taure, favorable amb Saturn, indica l’oportunita­t de decisions importants de caràcter personal. Seran positives.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Bon dia per abordar algunes dificultat­s recents, ja que tindreu recursos per a això, sobretot econòmics.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Procureu afavorir la comunicaci­ó en les vostres relacions, ja que us permetrà abordar positivame­nt un tema d’interès personal.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Moment d’afavorir relacions de caràcter profession­al, ja que podria treure fins i tot benefici d’un tema laboral molt difícil.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Potser heu d’assumir alguna responsabi­litat feixuga respecte a un ésser estimat. Però la vostra actitud ara permet decisions positives.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Atenció, ja que possibles dificultat­s familiars, de l’habitatge o béns immobles, podrien desequilib­rar el vostre pressupost.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Teniu capacitat per prendre decisions importants i positives. Moment d’enfocar-les en benefici de la relació de parella.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Més enllà de la crítica situació econòmica, podreu disposar de recursos per afavorir un tema laboral. Procureu no ajornar-lo.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Malgrat la difícil situació personal, Saturn a Capricorn, favorable amb la Lluna, us permet beneficiar els fills.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La jornada afavoreix prendre determinac­ions en benefici de la família o de l’habitatge, ja que tindreu suport, tot i que indirecte.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Procureu afavorir relacions involucrad­es en un projecte molt important. Cap a finals d’any es pot arribar a dur a terme.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain