La Vanguardia (Català)

El Sevilla guanya el Wolves i entra a les semifinals

- CARLOS NOVO

El Sevilla va superar a Duisburg un fluix començamen­t i a la segona part es va imposar a un rocós Wolverhamp­ton que va tenir en l’exblaugran­a Adama Traoré el seu millor jugador. La victòria permet a l’equip andalús ficar-se a les semifinals de l’Europa Lliga, competició de la qual és el rei, ja que l’ha guanyat cinc vegades.

L’equip de Nuno va tenir la millor ocasió poc després de començar, al minut dotze, en una cursa d’Adama que va acabar a terra quan va ser travat a l’àrea per Diego Carlos. Va picar fatal el penal Raúl Jiménez, ex de l’Atlètic, que en sumava vuit de seguits marcats, i en aquesta ocasió el llançament va ser pel centre, fàcil per al marroquí Bono. El Sevilla es va recompondr­e de mica en mica i va passar a dominar la pilota, amb un Éver Banega amo i senyor del centre del camp. No va crear gran perill perquè va ser molt horitzonta­l, però va acabar el primer temps amb un domini aclaparado­r: 70% de la possessió per als de Lopetegui.

El Sevilla va començar millor la segona part. Va continuar amb la possessió, però va avançar metres i es va acostar molt més a l’àrea anglesa. Al Wolves només li quedava l’opció de replegar-se enrere i llançar pilotes cap amunt per a Raúl Jiménez o Adama.

Les ocasions del Sevilla van començar a arribar després del primer quart. Primer la va tenir EnNesyri, però va rematar fluix. La següent va ser un cop de cap de Koundé que se’n va anar alt. Al 76 va llançar bé una falta a la frontal de l’àrea Banega i Rui Patrício va evitar el gol.

L’últim quart d’hora va ser un setge. El Sevilla es va abocar a la porteria rival per evitar arribar a la pròrroga. Nuno va retirar un Adama molt cansat per Jota, un altre exmatalass­er. Al 84 va fer els seus primers canvis Lopetegui: Vázquez i De Jong van entrar per Jordán i En-Nesyri.

Quan ja es cantava la pròrroga va arribar el gol del Sevilla, al 87. Va centrar Banega i va rematar de cap molt bé Ocampos. Un gol que valia el seu pes en or. El Sevilla avança a semifinals en la seva competició, on l’espera el Manchester United.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain