La Vanguardia (Català)

L’hereva de Grace Kelly

Beatrice Borromeo representa actualment a Mònaco l’estil de l’exactriu de cinema

-

Kelly va fer del Principat de Mònaco un sinònim de glamur. D’ençà que va morir fa quasi quatre dècades, els mitjans busquen l’hereva de l’elegància de l’exactriu i princesa entre la família reial: entre les seves filles Carolina i Estefania, i les seves netes Carlota Casiraghi, Alexandra de Hannover, Paulina Ducruet o Camila Gottlieb. Per les revistes especialit­zades en moda, però, l’hereva no és cap d’elles, sinó una dona que ha arribat a la família per matrimoni. Es tracta de Beatrice Borromeo, casada amb Pierre Casiraghi, el tercer fill de Carolina.

Aristòcrat­a de bressol per part paterna i materna, la seva entrada a la família reial monegasca l’ha situada al centre de la premsa del cor i que hagi estat batejada com la nova Grace Kelly, malgrat que ella no és actriu sinó periodista. En l’àmbit de la moda, la Beatrice a més ha introduït al principat les firmes de luxe italianes. Per exemple, el dia del seu casament civil, a Mònaco, va portar un vestit de Valentino, i per a l’enllaç religiós i les festes anteriors i posteriors a les illes Borromees, a Itàlia, vestits d’Armani, Alberta Ferretti i Valentino. També és neboda de Matteo Marzotto, que va ser director executiu de Valentino, i cunyada de la dissenyado­ra Marta Ferri, casada amb el seu germà Carlos.

D’ençà que es va casar el 2015, en totes les seves aparicions Beatrice Borromeo ha donat una lliçó d’estil i ha enfosquit la resta de les dones Grimaldi. El seu estil és romàntic, eteri i atemporal, cosa que segons els experts recorda el de l’àvia del seu home, la princesa Gràcia, especialme­nt quan es decanta pels looks brillants, els escots en V i els monyos alts. Tot i que és una dona moderna aposta pels vestits retros, de finals dels cinquanta, amb cintura marcada, petites bosses de mà de nansa i ulleres en forma de gat o de cor.

Beatrice Borromeo, que dimarts farà 35 anys, és un dels personatge­s més cobejats per la premsa del cor.

Fa uns dies va concedir una entrevista a la revista Io Donna amb motiu del llançament del conte Capitán Papaia y Greta, que ha escrit sobre la travessia per l’Atlàntic de Greta Thunberg al vaixell del seu home, Pierre Casiraghi. La perioGrace

dista va explicar que la idea va sorgir per explicar als seus fills Stefano i Francesco, de 3 i 2 anys, on era el seu pare.

A la revista va revelar com és el seu dia a dia lluny del glamur de les catifes vermelles i actes oficials, en què la prioritat és la seva família: “Em llevo a les 7.30 h quan sento que els nens s’estan despertant a l’habitació del costat. Primer juguem una estona al llit, després per esmorzar mengem fruita, galetes, cereals, pa amb mantega i mel, un capuccino per a mi i llet amb escuma per a ells...”. Després surt a passejar amb els fills pel parc, la platja o el bosc, depenent de la localitat on siguin. El confinamen­t, per exemple, el van passar a la granja que tenen al sud de França. “Ara puc posar al currículum que sé tallar les ungles de les cabres!”, diu de broma.

Continuant amb el seu dia a dia, dinen a les 13 h quan arriba en Pierre. Generalmen­t cuina la mainadera, tot i que de vegades ho fa la mateixa Beatrice. Mentre els nens fan la migdiada, Beatrice Borromeo treballa en la seva productora de documental­s. A les 18.30 h banya els nens i sopen a les 19 h. Abans d’anar a dormir els explica contes. A les 20.30 h, en Pierre i ella gaudeixen de les seves sèries preferides o bé de la lectura, i a les 23 h se’n van a dormir. La Beatrice confessa que hi ha dies que canvia aquesta rutina per dedicar-se a fer esport i cuidar-se.

L’aristòcrat­a italiana acostuma a apostar per firmes de moda de luxe del seu país als actes oficials del principat

 ?? PALAIS PRINCIER / PIERRE VILLARD / MONTE CARLO SOCIETE DES BAINS / GTRES ??
PALAIS PRINCIER / PIERRE VILLARD / MONTE CARLO SOCIETE DES BAINS / GTRES
 ??  ?? Elegància. D’esquerra a dreta: el seu enllaç civil amb Pierre Casiraghi; el casament d’Ernest de
Hannover; el dia nacional de Mònaco; el ball de la Rosa, juntament amb la família reial monegasca; el GP de Mònaco d’F-1, i l’últim dia nacional del Principat. A baix, el ball de la Rosa
Elegància. D’esquerra a dreta: el seu enllaç civil amb Pierre Casiraghi; el casament d’Ernest de Hannover; el dia nacional de Mònaco; el ball de la Rosa, juntament amb la família reial monegasca; el GP de Mònaco d’F-1, i l’últim dia nacional del Principat. A baix, el ball de la Rosa
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ISABEL CLARÓS
ISABEL CLARÓS
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain