La Vanguardia (Català)

Perry parla del ‘soroll’ de les denúncies

La cantant lamenta que no s’investigui­n ni controlin les acusacions d’assetjamen­t

-

Katy Perry no vol que res ni ningú li enterbolei­xi la recta final de l’embaràs. Fa un any que van sorgir les primeres acusacions contra ella per assetjamen­t sexual, però la cantant no ha volgut saber res del tema fins ara, quan ha afirmat que el seu silenci és per “no afegir soroll al soroll; només la veritat”, i ha afegit que no acostuma a desmentir o a comentar tot el que es diu sobre ella i que, a parer seu, aquestes dues acusacions són “una distracció de l’autèntic moviment #MeToo”.

La cantant dels Estats Units ben aviat donarà a llum el seu primer fill, una nena, amb l’actor Orlando Bloom, amb qui es va comprometr­e l’any passat. Ara està promociona­nt el seu nou disc, Smile, el seu cinquè àlbum d’estudi i que sortirà a la venda el 28 d’agost. En una entrevista concedida al diari britànic The Guardian, ha assenyalat: “Vivim en un món on ningú no pot dir res. No vull dir ‘culpable fins que es demostri el contrari’, però no hi ha control ni equilibri: un titular simplement vola, oi? I no hi ha cap investigac­ió sobre això”.

Fa just un any, l’agost del 2019, l’actor i model Josh Kloss (39) va sorprendre a internet llançant unes bombes informativ­es en què carregava contra Katy Perry. Kloss havia treballat amb l’artista com a protagonis­ta del videoclip Teenage

dream, un dels més icònics de la seva carrera, gravat el 2010, i tot i que en la filmació apareixen com una parella enamorada, sembla que les coses no van ser tan idíl·liques com es podia esperar.

Kloss va relatar alguns episodis desagradab­les en companyia de Katy Perry i la va acusar d’assetjamen­t sexual constant durant els dies que va durar la filmació, ja que, segons la seva versió, la cantant volia mantenir relacions íntimes amb ell i s’hi va negar. A més a més, va declinar una invitació d’acompanyar la cantant a un club de striptease.

El model va relatar que les represàlie­s van ser dures i que Katy Perry el va arribar a degradar públicamen­t abaixant-li els pantalons en una festa davant tot l’equip de rodatge del videoclip. A més, la va descriure com una diva maleducada i insolent, que va comentar públicamen­t que li resultava fastigós haver de fer-li petons. Kloss també va assegurar que si havia trigat tant de temps a denunciar-la era perquè l’entorn de la cantant controlava totes i cadascuna de les seves declaracio­ns.

A aquesta acusació cal sumar-n’hi una altra més pel mateix motiu que es va saber poc després. Motivada per la denúncia de Josh Kloss, la presentado­ra georgiana Tina Kandelaki va afirmar haver estat víctima de la cantant, amb qui va afirmar haver viscut un episodi molt desagradab­le.

Segons ella, Kandelaki i la intèrpret d’èxits com I kissed a girl, California guns, Hot n Cold, Firework o Swish swish (a més del citat Teenage dream) van coincidir en una festa en què pel que sembla la california­na havia begut massa. Segons la seva versió, Katy Perry la “va grapejar inapropiad­ament” i va intentar fer-li petons malgrat les negatives continuade­s de la presentado­ra.

El model Josh Kloss i la presentado­ra Tina Kandelaki van afirmar haver estat víctimes de l’artista

 ?? INSTAGRAM ?? ‘Smile’. Katy Perry llançarà el 28 d’agost el seu cinquè àlbum d’estudi, Smile, que reflecteix l’estat de felicitat que viu actualment, quan està a punt de donar a llum la seva primera filla amb l’actor Orlando Bloom
INSTAGRAM ‘Smile’. Katy Perry llançarà el 28 d’agost el seu cinquè àlbum d’estudi, Smile, que reflecteix l’estat de felicitat que viu actualment, quan està a punt de donar a llum la seva primera filla amb l’actor Orlando Bloom

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain