La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Moment adient per a l’amor. En especial, Mart a Àries, favorable amb el Sol, propicia les iniciative­s i decisions sentimenta­ls.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Tot i que són setmanes en què tendiu a un to energètic una mica baix, convé que defenseu ara les vostres necessitat­s a casa.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Moment d’afirmar les vostres propostes i posicions respecte a un bon projecte, engegat no fa gaire, ja que seran respectade­s.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

La vostra projecció profession­al és a punt de fer un gir radical. Fins i tot, es podria acabar de sobte la vostra situació actual.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

És aconsellab­le que defenseu els vostres interessos econòmics, sobretot pel que fa a una iniciativa que obre perspectiv­es profession­als.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Conjuntura adient per abordar algunes dificultat­s de caràcter personal, ja que disposareu de recursos, sobretot econòmics.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Setmanes favorables a l’èxit en temes o projectes que responen a les vostres aspiracion­s. Gran suport de la parella o d’un col·laborador.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Són dies en què us trobeu en posició favorable per fer valer i donar impuls als vostres interessos en l’àmbit profession­al.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Conjuntura excel·lent per a l’entesa i per entaular possibles tractes. Aprofiteu-ho per prendre determinac­ions d’importànci­a.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Tot i que són dies que afavoreixe­n el sorgiment de tensions o dificultat­s familiars, convé que ara defenseu els vostres interessos econòmics.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Situació adient per revitalitz­ar la vida de parella. Aprofiteu-ho per prendre determinac­ions en benefici de la relació.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aprofiteu les facilitats d’aquests dies per afirmar les vostres posicions en la feina. Us podreu beneficiar d’una iniciativa econòmica.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain