La Vanguardia (Català)

Isabel Pantoja encaixa un altre cop

Teresa Rivera revela que el seu germà es volia separar de la cançonetis­ta

- REDACCIÓ

Teresa Rivera li ha clavat on podia fer més mal a Isabel Pantoja. La germana de Paquirri, excunyada i enemiga històrica de la cançonetis­ta, ha hagut d’esperar més de 30 anys per revenjar-se, aquesta que se serveix en plat fred. Teresa Rivera es va asseure divendres al plató de Cantora: La

herencia envenenada 2, a Telecinco. Hi va deixar anar unes quantes perles. Però de totes, la que més va poder molestar la vídua del torero va ser: “Paquirri es volia separar”. La germana del destre va explicar que Paquirri es volia divorciar d’Isabel Pantoja. Només feia 17 mesos que estaven casats.

La tia de Kiko Rivera va reconèixer que al començamen­t del festeig de la cantant i el torero, la relació entre elles era molt bona. Però després d’uns quants episodis la tensió va començar a fer efecte i a Teresa Rivera li va començar a no agradar. A parer seu, la cantant no era la dona que més li agradava per al seu germà perquè el seu estil de vida no tenia res a veure amb el del torero. Però ella no es volia posar enmig en aquest matrimoni, fins que hi va haver un dia que el seu germà Paquirri li va fer la confessió més temuda per Isabel Pantoja. Volia posar punt final al matrimoni. “Els dos o tres últims mesos va passar alguna cosa i el meu germà em va dir: ‘N’estic fins als pantalons, ho entens?’”. Després d’explicar les paraules amb què Paquirri li va revelar que no era feliç amb la seva dona, Teresa Rivera va assegurar: “El meu germà es volia separar d’Isabel Pantoja. N’estava tip, fins al capdamunt”.

A més, va explicar que “també ho va dir a un amic seu” per demostrar que el torero ja s’estava desfogant amb més persones sobre com n’estava de tip del seu matrimoni. La mare de José Antonio Canales Rivera va afirmar a més que no era veritat, com assegura Pantoja, que quan es va morir Paquirri els dos germans no es parlaven. “Ens podíem dir de tot, però no passava mai res”, va assegurar.

L’audiència va tornar a acompanyar aquesta segona entrega sobre l’herència del torero i tot i que va baixar 5,6 punts respecte de l’especial de la setmana anterior, va aconseguir un 25,9% de quota de pantalla i 3 milions d’espectador­s. La Voz es va quedar amb un 15,1%.

Per reforçar la versió de la germana del torero, el programa va tenir a plató el testimoni de Vicente Ruiz el Soro, l’únic torero superviven­t del cartell de la fatídica corrida de Pozoblanco. “Paquirri es va casar molt enamorat, però al final les coses s’havien refredat i ell n’estava tip”, va confessar. També va dir que després de la mort del torero Pantoja no li va trucar mai més i que només han coincidit una vegada els últims 36 anys. També va fer una terrible confessió: “El dia que va morir feia tres dies que Paquirri no es parlava amb Isabel Pantoja”. Tant ell com Rivera van deixar anar que a Isabel li molestava que els fills de Paquirri amb Carmen Ordóñez, Fran i Cayetano, s’estiguessi­n a Cantora, i que no els acceptava i que eren “molt maleducats”.

Segons la tia de Kiko Rivera, el torero explicava als amics que estava fart del seu matrimoni

 ?? RP / GTRES ?? Un matrimoni
breu. Francisco Rivera ‘Paquirri’ i Isabel Pantoja es van casar l’abril del 1983. Quan només feia 17 mesos que estaven casats, el torero va morir per una cornada a Pozoblanco.
RP / GTRES Un matrimoni breu. Francisco Rivera ‘Paquirri’ i Isabel Pantoja es van casar l’abril del 1983. Quan només feia 17 mesos que estaven casats, el torero va morir per una cornada a Pozoblanco.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain