La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril Durant les properes setmanes, es veurà avivada la vostra necessitat d’obrir-vos horitzons. Més capacitat per moure-us i comunicar-vos.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Convé que eviteu situacions de risc personal fins a finals de desembre. Però oportunita­t de defensar interessos econòmics.

Bessons 21 de maig al 20 de juny Aprofiteu les facilitats per donar més vida a les vostres relacions durant les properes setmanes, tant personals com laborals.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

S’inicia un mes d’una posició avantatjos­a per defensar les vostres propostes en el camp laboral. Això pot fer que guanyeu certs èxits.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost L’amor us somriurà les pròximes setmanes. Així mateix, facilitats per expressar-vos i obtenir èxit en activitats creatives.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre És el moment de bolcar-vos a defensar els vostres interessos i propostes en el si familiar, ja que seran més escoltades i respectade­s.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre Començareu a sentir-vos més despert i comunicati­u, cosa que afavorirà les vostres propostes, la vostra posició laboral i les vostres relacions.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Durant unes setmanes disposareu de més facilitats per defensar plans i interessos econòmics. Possibilit­at de bons guanys.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre El Sol a Sagitari encoratja les vostres energies i vitalitat, la qual cosa propicia un canvi personal, així com èxits en els vostres afers.

Capricorn

21 de desembre al 19 de gener És possible que tendiu a un to vital una mica baix durant unes setmanes. Eviteu esforços excessius i procureu cuidar-vos.

Aquari

20 de gener al 17 de febrer Moment de centrar-vos a encoratjar les vostres aspiracion­s més anhelades. Procureu iniciar projectes que propiciïn els vostres interessos.

Peixos

18 de febrer al 19 de març

Inici d’un mes en què gaudireu d’una posició propícia en el camp profession­al. Possibilit­at de reconeixem­ent i triomfs.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain