La Vanguardia (Català)

‘Tu cara me suena’ torna aquesta nit a Antena 3 després de vuit mesos absent

El concurs va tornar a gravar fa tres setmanes després de l’aturada per la Covid

- FRANCESC PUIG

Després de vuit mesos d’absència, aquesta nit torna a la pantalla la vuitena edició de Tu cara me suena, l’exitós format d’Antena 3 que va haver d’aturar els enregistra­ments a mitjans de març per la pandèmia. La presència de públic en aquest espai és fonamental, com destacava Tinet Rubira des de la productora Gestmusic, cosa que va impossibil­itar reprendre les gravacions després de l’estat d’alarma, com sí que van fer altres programes. En el cas de Tu cara me suena no es van reprendre els enregistra­ments fins al 3 de novembre. Uns enregistra­ments que ara ja s’han fet amb un aforament més reduït de públic, d’acord amb l’actual crisi sanitària de la Covid-19. De moment, Antena 3 emet avui l’especial Tu cara me suena: encarando la final, en què s’oferiran els millors moments de la temporada. Tot i que la cadena no ho ha confirmat oficialmen­t, el programa es podria instal·lar definitiva­ment als diumenges a la nit en aquesta recta final de temporada, ja que el seu dia habitual, els divendres, està ocupat actualment per La voz, que està obtenint les seves millors dades d’audiència en aquesta etapa a Antena 3 i que no acabarà la temporada fins al 4 de desembre.

Per tant, probableme­nt diumenge vinent es reprendrà la vuitena edició del concurs musical presentat per Manel Fuentes amb l’emissió de la gala gravada abans de la pandèmia per continuar després amb els nous lliurament­s gravats ja aquest mes de novembre. En el moment que es va aturar l’emissió, els més ben posicionat­s per aconseguir la victòria eren Jorge González, Nerea Rodríguez, els Gemeliers i Cristina Ramos. En principi, quedarien quatre gales per arribar al final de temporada.

La primera part de la vuitena edició del veterà format d’Antena 3 va tornar a demostrar la solvència del format després de tantes temporades.

El programa va aconseguir en les primeres gales una mitjana d’un 20,2% de quota de pantalla i 2.685.000 espectador­s. A més, va ser líder en totes les seves gales de la nit dels divendres, i va avançar per nou punts el seu competidor més directe.

 ?? JOSE IRUN / ATRESMEDIA ?? El presentado­r Manel Fuentes envoltat dels concursant­s d’aquesta vuitena edició
JOSE IRUN / ATRESMEDIA El presentado­r Manel Fuentes envoltat dels concursant­s d’aquesta vuitena edició

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain