La Vanguardia (Català)

Un ventall d’experiènci­es úniques

- Aitor Aramendía

Què té el Club Vanguardia que resulta tan atractiu? La seva gran varietat de propostes a l’abast dels amants de la cultura, dels que els agrada viatjar, dels més gurmets, dels que comparteix­en activitats en família...

Són molts els subscripto­rs a qui els agrada transmetre’ns l’agraïment, les seves consultes o les seves reflexions. Des dels que ens fan arribar com van gaudir amb la visita a porta tancada al Museu Nacional d’Art de Catalunya fins els que no oblidaran mai la invitació per anar al concert del seu cantant preferit al Festival Jardins de Pedralbes, a més d’haver tingut l’oportunita­t de gaudir d’un sopar a l’aire lliure. Al Club trobem que som afortunats de poder oferir als subscripto­rs l’oportunita­t de viure moments únics; fa unes quantes setmanes vam començar una sèrie de trobades digitals en què els subscripto­rs tenen el privilegi de parlar de tu a tu amb periodiste­s de la casa.

A la primera trobada van poder intercanvi­ar impression­s al voltant del periodisme i l’elaboració del diari amb Jordi Juan, el director de La Vanguardia, i en un futur pròxim podran conèixer moltes altres firmes de la casa.

I, quan la situació ens ho permeti, tenim previstes moltes més experiènci­es exclusives. Algunes les repetim any rere any, com ara els festivals d’estiu de Peralada, Cap Roig i Pedralbes, preestrene­s de cinema i teatre, demostraci­ons culinàries a càrrec de prestigios­os xefs i visites a la rotativa.

A més a més, els subscripto­rs també accedeixen a descomptes en cinemes, teatres, concerts, museus, restaurant­s i en rutines quotidiane­s com ara fer l’esmorzar, posar gasolina o comprar al supermerca­t.

La satisfacci­ó dels subscripto­rs és la motivació que empeny tot l’equip del Club a mirar de millorar cada dia. Perquè tenim clar que, tot i que s’ha fet molt, encara ens falten moltes coses per fer.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain