La Vanguardia (Català)

FUTBOL LES NOTES I LA CONTRACRÒN­ICA

- Textos Luis Buxeres

3 TER STEGEN Fotografia­t

Va començar la nit traient una gran mà davant Saúl, però va acabar assenyalat per l’error en el gol de l’Atlètic, intentant aturar davant Carrasco gairebé al mig del camp després de la pèrdua de Piqué.

5 S. ROBERTO Desafortun­at

No va participar gaire, però va mostrar una bona línia tant de defensa com de migcampist­a després de la lesió de Piqué. Es va fer mal a la cama intentant l’empat al 89 xutant des de lluny.

4 PIQUÉ Agenollat

Després d’una gran primera part va cometre una pèrdua evitable que va acabar en l’1-0. Se’n va anar lesionat al genoll dret després de rebre un cop i va deixar l’afició amb l’ai al cor.

6 LENGLET Brau

Dels pocs del Barça que van mostrar un nivell acceptable. Contundent en defensa, Oblak el va privar del gol després de dues rematades de cap gairebé seguides. La segona molt clara.

5 JORDI ALBA Ordenat

Va complir sense més ni més. No va tenir gaires problemes defensius per la seva banda. En atac va aparèixer a la primera meitat, amb una passada magistral que Messi no va saber aprofitar.

3 PJANIC Invisible

La lesió de Busquets li va garantir un lloc a l’onze. S’esperava amb atenció el seu rendiment al costat de De Jong, però va ser difícil de jutjar, ja que amb prou feines va participar en el joc.

5 DE JONG Centralitz­at

La lesió de Piqué va obligar Koeman a tornar a comptar amb els seus serveis com a central. Va treure més bona nota jugant de defensa que al centre del camp, cosa que és preocupant.

6 DEMBÉLÉ Inquiet

Es va convertir en l’única amenaça real per a l’Atlètic amb les seves curses per la dreta. Va forçar una groga a Carrasco i va fer algunes centrades amb perill. Va acabar amb mal a l’espatlla.

4 MESSI Terrenal

Un altre partit discret del líder de l’equip. No se li pot negar que ho intenti, però continua sense estar encertat. Va tenir el gol després d’una passada d’Alba però Oblak li va guanyar la partida.

5 PEDRI Escorat

Partit poc brillant el que va completar el talent canari, contagiat del mal joc col·lectiu del Barça. Va jugar enganxat a la banda esquerra i va entrar molt poc en joc. Va fer el que va poder.

3 GRIEZMANN Sentimenta­l

El passat atlètic convidaria a pensar que no va comparèixe­r al Wanda per motius sentimenta­ls, però la temporada ho desmenteix. És la versió habitual. Dues rematades sense encert.

4 COUTINHO Intranscen­dent Va sortir per revolucion­ar l’equip però no ho va aconseguir.

5 DEST Formal A les files d’urgència: correcte.

4 TRINCÃO Desencerta­t No va tenir èxit.

4 BRAITHWAIT­E Egoista Va rematar un cop però l’hauria d’haver passat.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain