La Vanguardia (Català)

GUIA SETMANAL

-

PARLIAMENT

En la millor tradició de la comèdia política televisiva, des de Sí, Ministre a

Veep, aquesta coproducci­ó europea s’immisceix als passadisso­s del Parlament Europeu per veure com és el dia a dia dels polítics que hi represente­n els seus conciutada­ns. Hi ha espai per al Brexit, el procés i les rialles en una sèrie que va ser una de les sorpreses més destacades de l’última edició del Serielizad­os Fest.

FILMIN ESTRENA, DIMARTS 24 THE FLIGHT ATTENDANT

Protagonit­zada per Kaley Cuoco

(The big bang theory), aquest thriller de comèdia negra narra com una vida sencera pot canviar en una nit. Una assistent de vol es desperta a l’hotel equivocat, al llit equivocat i amb un home mort, i no té ni idea de què ha passat. Basada en la novel·la homònima de l’autor Chris Bohjalian. HBO ESPAÑA ESTRENA, DIVENDRES 27 30 MONEDAS

El pare Vergara és un exorcista, boxejador i exconvicte exiliat pel Vaticà en una parròquia d’un poble remot d’Espanya. Quan Vergara és relacionat amb una sèrie de fenòmens paranormal­s ocorreguts al poble, en Paco, l’ingenu alcalde, i l’Elena, una inquieta veterinàri­a, provaran de revelar els secrets del seu passat i el significat de l’antiga moneda que Vergara manté oculta. De mica en mica, aquest insòlit trio d’herois es veurà HBO ESPAÑA ESTRENA, DIUMENGE 29 immers en una conspiraci­ó global: la batalla pel control de les trenta monedes per les quals l’apòstol Judes Iscariot va trair Jesús de Natzaret. La sèrie està dirigida per Álex de la Iglesia i està coescrita per ell mateix i Jorge Guerricaec­hevarría, i compta al seu repartimen­t amb Eduard Fernández, Miguel Ángel Silvestre, Megan Montaner, Macarena Gómez, Pepón Nieto, Manolo Solo i Carmen Machi, entre d’altres.

RIVIERA

Un any després del final de la segona temporada, Georgina Clios (Julia Stiles) abandona les costes de Riviera en un intent per començar de zero. Sota una nova identitat s’ha convertit en una influent personalit­at internacio­nal en el negoci de la restitució d’obres d’art. La seva odissea per recuperar valuoses peces robades la porta ara a viatjar des de Venècia fins a Buenos Aires.

MOVISTAR+ TERCERA ENTREGA, DV.27

DES

L’actor David Tennant interpreta en Nilsen, conegut com l’assassí amable, un funcionari que va assassinar joves que coneixia als carrers de Londres entre el 1978 i el 1983. Es va guanyar la seva confiança oferint-los menjar o allotjamen­t per a la nit al seu pis. Les víctimes eren persones sense casa o que vivien en la marginalit­at.

STARZPLAY ESTRENA, DIUMENGE 29

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain