La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La Lluna a Àries, favorable amb el Sol, afavoreix el vostre benestar i reforça la vostra capacitat actual per afirmar actituds i idees.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Tot i que durant unes setmanes convé que eviteu situacions de risc personal, ara disposareu de més recursos per abordar-les.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Període favorable per reafirmar les vostres propostes en les col·laboracion­s, sobretot ara pel que fa a una qüestió d’interès personal.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Jornada propícia per conrear relacions en l’àmbit profession­al. De fet, posició avantatjos­a per defensar els vostres interessos.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La jornada propicia la bona entesa amb els vostres éssers estimats. Conreeu el diàleg, ja que hi haurà una comunicaci­ó més fluïda.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Són setmanes favorables per fer valer les vostres posicions en el si familiar. Aprofiteu-ho per defensar alguns interessos econòmics.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La conjuntura actual afavoreix que reafirmeu les vostres idees i propostes. Especialme­nt la parella es mostrarà molt més receptiva.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Bon moment per fer valer les vostres propostes i interessos econòmics a la feina. Aprofiteu-ho per afavorir possibles tractes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

El Sol a Sagitari, favorable amb la Lluna, afavoreix el vostre benestar. Així mateix, les vostres posicions seran ben rebudes pels fills.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Malgrat que aquests dies el vostre signe tendeix a gaudir de menys energies, convé fer un esforç a favor de la família.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Moment que us aboqueu a impulsar les vostres aspiracion­s més anhelades. Procureu de conrear relacions involucrad­es en un interès.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra posició propícia en l’àmbit profession­al us permet d’obtenir èxits, que poden anar en benefici del vostre pressupost domèstic.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain