La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

La conjunció Lluna-Mart a Peixos incentiva la vostra gran energia innata, a més del vostre benestar i un canvi personal.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

La tendència actual a un to energètic una mica baix tendeix avui a accentuar-se. Economitze­u energies i eviteu d’abordar dificultat­s.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Un projecte que respon actualment a les vostres aspiracion­s es veurà afavorit al llarg d’aquesta jornada. Aboqueu-hi totes les energies.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Conreeu relacions profession­als per afavorir una iniciativa que agafa relleu aquests mesos i que podria obrir camins.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Més facilitats per reafirmar les vostres propostes i prendre decisions valentes. Ara bé, atenció a les possibilit­ats d’un viatge.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

És molt convenient que eviteu situacions de risc personal, ja que disposareu de menys recursos per poder abordar dificultat­s.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Molt de compte avui amb les vostres relacions, ja que les tensions i dificultat­s actuals podrien acabar en una gran crisi.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Per bé que la situació aconsella que lluiteu per tirar endavant una difícil iniciativa laboral, convé que vigileu molt la salut.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Tot i que podríeu gaudir d’unes relacions amoroses apassionad­es, alguns importants problemes econòmics hi podrien interferir.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Dificultat­s de caràcter personal podrien perjudicar possibilit­ats actuals per fer reformes a la llar o un canvi d’habitatge.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Potser agafaran un relleu especial durant el dia d’avui algunes decisions importants. Però hi haurà obstacles.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Una iniciativa que obre perspectiv­es a la vostra economia agafa un relleu especial, però alerta amb les despeses d’un projecte difícil.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain