La Vanguardia (Català)

El Sevilla s’obre pas a Krasnodar per obtenir una plaça a vuitens

- SERGIO HEREDIA

Entenguem-ho com un negoci. Cal fer caixa. Cal formar molts grups, cal reclutar molts equips, cal organitzar molts partits...

Que aquests compromiso­s valguin la pena és una altra cosa.

El Krasnodar, com el Rennes, són pur farciment en aquesta Champions League. I per això tots dos, en aquests moments del curs, ja estan eliminats: tant el Rennes, que es va rendir a casa davant el Chelsea (1-2), com el Krasnodar tot just han sumat un punt en quatre partits.

De les debilitats d’aquests dos conjunts se n’han beneficiat el Sevilla i el Chelsea, que ja són a vuitens. Els seus resultats d’ahir a la nit els permetran anar tranquils a Europa i centrar-se en les seves lligues domèstique­s, on, al cap i a la fi, abunden conjunts molt millors que els seus rivals d’ahir a la nit.

El Krasnodar és més distribuïd­or que eficient. Té homes que s’agraden, com Cabella o Wanderson, però en essència l’equip lladra més que no mossega.

Tot això és poca cosa davant un rival com el Sevilla, un conjunt que pesa a Europa, amb els seus múltiples èxits a l’Europa League i

EL GRUP, LIQUIDAT Tant els russos com el Rennes, tots dos ja eliminats, no han estat a l’altura de la Champions

la seva traça aquest curs a la Champions.

El conjunt de Lopetegui té jugadors amb pedigrí. Rakitic, Diego Carlos, Fernando, Luuk de Jong,

Oliver, Munir o En-Nesyri es basten per desenvolup­ar-se còmodament en un estadi com el del Krasnodar, ahir a la nit gèlid però poblat. Més de 10.000 espectador­s havien assistit al matx, tota una notícia en aquests temps de pandèmia.

El Sevilla en va tenir prou amb un gol matiner de Rakitic (4) i un altre de Munir (en el descompte) per rendir el Krasnodar, conjunt voluntarió­s amb un pas per la Champions que gairebé ningú no recordarà.

Al cap i a la fi, tot el que va fer el Sevilla va ser administra­r-se: el gol de Rakitic el va succeir una fase soporífera, adormida, que donaria vida als russos, capaços d’empatar en l’inici del segon temps (Wanderson 56), abans que Lopetegui donés pista a les seves bales, En-Nesyri i Idrissi, per acabar desarmant la nímia resistènci­a del Krasnodar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain