La Vanguardia (Català)

El Girona torna a ensopegar

- ALBERT BASSAS

Després de la sonada victòria de divendres al camp de l’Espanyol, el Girona no va poder allargar la bona ratxa a Montilivi contra el Màlaga, amb qui va caure (0-1) gràcies a un gol d’Escassi, que va aprofitar un error de marcatge a la sortida d’un córner, gairebé en l’única ocasió de què van disposar els visitants.

El Girona, que en va tenir alguna més, es va quedar en canvi sense veure porteria tot i el retorn de Mamadou Sylla després d’haver complert sanció. El davanter senegalès no va estar tan inspirat com en altres ocasions i només en va tenir una de clara tot just començar, quan no va poder culminar una bona jugada en què va marxar amb velocitat de la defensa andalusa. Després del gol visitant, que va arribar a la mitja hora, els gironins haurien pogut empatar en la jugada següent si el porter Dani Barrio no hagués posat una mà providenci­al per desviar el xut de Yoel Bárcenas. Tan providenci­al com va ser el central Luis Muñoz a l’inici de la segona part, quan va treure a Sylla un gol pràcticame­nt fet després d’una passada del mateix Yoel. Minuts més tard una centrada de Monchu tampoc va trobar cap rematador mentre els malaguenys, arreplegat­s al darrere defensant el mínim avantatge, van estar a punt de fer el gol de la sentència a 10 minuts per al final amb un xut llunyà de Luis Muñoz que es va estavellar al travesser. És la tercera derrota a casa del Girona en sis partits.