La Vanguardia (Català)

Josep Maria Mainat: “Tinc por, em sento perseguit”

El productor diu que no reconeix l’Angela que va conèixer

- FRANCESC PUIG

Josep Maria Mainat va trencar ahir el silenci i va parlar per primera vegada en un plató de televisió des que va saltar l’escàndol que la seva dona, Angela Dobrowolsk­i, està sent investigad­a per un presumpte intent d’homicidi després d’administra­rli una medicació mentre dormia per evitar un suposat divorci. L’exmembre de La Trinca va participar en el magazine de TV3 Tot és mou per parlar sobre la delicada situació que travessa.

Mainat va afirmar que està bé psicològic­ament i que porta bé el “tsunami d’emocions” que viu, tot i que va reconèixer que està al límit. També va admetre que se sent perseguit i que ha passat por en algunes fases d’aquest any, i que fins i tot ha contractat una persona de seguretat per protegir-se. “No reconec l’Angela que vaig conèixer, i vist com va tot, crec que és capaç de fer qualsevol cosa i no sé on és el límit”.

Mainat va afirmar que vol que l’Angela reaccioni “perquè ha de demostrar que és una persona assenyada i incapaç d’assassinar el seu marit”. “Ha de demanar ajuda i tothom n’hi donarà, fins i tot els que l’envoltem”. Va reconèixer que ell mateix estava disposat a ajudar-la en el que fes falta. “Jo me l’estimaré sempre; hem estat junts deu anys, hem estat molt feliços i tenim dos nens fantàstics; el que sí que s’ha espatllat és l’enamoramen­t”. Tot i això va dir que està disposat i confiat que algun dia pugui recuperar-se “la relació humana” entre tots dos, però no pas “la matrimonia­l”.

Mainat va explicar que a principis d’any, quan van decidir separar-se, l’Angela va fer un canvi radical. “Va conèixer persones tòxiques, relacionad­es amb el consum de drogues. Crec que ha començat a tenir problemes psíquics. Fins i tot físicament jo no la reconec”, va insistir.

Mainat també va manifestar que si condemnen l’Angela per intent d’assassinat ell no ho interpreta­rà com un triomf seu. “Jo aquí soc una víctima, i l’únic que vull és que s’aclareixi què va passar realment”. Va dir que no se sentiria especialme­nt satisfet si la persona amb qui va ser feliç tants anys acabava a la presó.

D’altra banda, l’exmembre de La Trinca també va explicar que es va trobar casa seva saquejada després que l’Angela se n’anés. I que va trobar a faltar alguns objectes de gran valor sentimenta­l, “com ara un jukebox, una guitarra de col·leccionist­a que em va regalar el meu fill Pol i els discos d’or de La Trinca”.

 ?? TV3 ?? Josep Maria Mainat va trencar ahir el silenci
TV3 Josep Maria Mainat va trencar ahir el silenci

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain