La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Atenció a les operacions econòmique­s fruit d’alguna associació. Així mateix, prudència pel que fa a certes relacions sexuals.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Pareu més atenció a la parella, ja que la vostra necessitat de canvi i de més independèn­cia podria ferir els seus sentiments.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Problemes importants sorgits últimament podrien repercutir en la vostra feina i frustrar una bona possibilit­at de negociació.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Moment molt delicat en l’amor. Dificultat­s per compaginar la dedicació a un gran projecte amb l’atenció als vostres éssers estimats.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Els alts i baixos en la vostra situació profession­al podrien repercutir en les relacions familiars. Possible conflicte amb un familiar.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Es podrien presentar obstacles en la comunicaci­ó amb altres éssers estimats. Fins i tot, risc que algun familiar us doni un disgust.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Es podria trencar una bona negociació a causa de factors aliens, potser per alguns problemes en una col·laboració.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

L’oposició de Venus a Escorpió a Urà us podria induir en un cert desequilib­ri emocional. Atenció a les vostres relacions.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Eviteu abordar dificultat­s, sobretot de caràcter amorós, ja que es podrien arribar a accentuar. Vigileu molt la salut.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Moment que entra en contradicc­ió un tema molt desitjat pel que fa a la relació amb un ésser estimat. Procureu de compaginar-lo.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Risc que un conflicte familiar o relacionat amb béns immobles pugui repercutir en les vostres relacions socioprofe­ssionals.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Les dificultat­s en l’amor o pel que fa a un ésser estimat us podrien induir a un estat emocional molt inquiet. Eviteu negociacio­ns.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain