La Vanguardia (Català)

Matthew Perry abandonarà la seva eterna solteria

L’actor de ‘Friends’ es promet amb la seva nòvia, Molly Hurwitz

-

Matthew Perry, que es va fer popular pel seu paper de Chandler a la sèrie Friends, deixarà de ser un solter d’or. De fet, era l’únic de tot el repartimen­t de la sèrie d’èxit dels noranta que encara no havia passat per l’altar. L’actor, de 51 anys, ha anunciat que s’ha compromès amb la seva xicota, Molly Hurwitz, de 29 anys, amb qui feia un parell d’anys que surt.

Perry ha volgut anunciar aquesta bona notícia el dia d’Acció de Gràcies: “Li acabo de demanar que es casi amb mi. Per sort per a mi, estic sortint amb la dona més meravellos­a del planeta i ha dit que sí”, ha confirmat l’actor a la revista People. Poca cosa més n’ha transcendi­t. No se sap com ha estat la petició de mà ni quan ni on tenen previst donar-se el “Sí, ho vull”. Ella tampoc no n’ha donat més detalls, ja que el seu compte d’Instagram és privat.

Molly treballa com a agent literària i ha estat sortint amb Matthew des del 2018. Al mes de maig alguns mitjans dels Estats Units es van fer ressò dels rumors de separació, però si hi va haver alguna crisi sembla que ja està superada. Aquesta serà la primera vegada que Perry passarà per l’altar, i per això s’havia guanyat el títol de solter d’or. Anteriorme­nt Matthew havia sortit durant sis anys amb l’estrella de

Masters of sex Lizzy Caplan, de qui es va separar l’any 2012.

El seu compromís no ha estat l’única bona notícia per a l’actor aquest any. Com també va anunciar ell mateix fa uns dies, la reunió de Friends que estava programada per aquest any i que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia, torna a tenir nova data. Segons Perry, el retrobamen­t de l’aclamada sitcom està prevista de cara a l’any que ve. “La reunió d’amics es reprograma per a principis de març”, va escriure al seu compte de

Twitter. “Sembla que tenim un any molt ocupat. I així és com m’agrada!”, va afegir.

Tot sembla indicar que es tractarà d’un únic capítol en què apareixera­n tots els protagonis­tes. No hi haurà cap trama, sinó que serà una xerrada entre ells en què simplement improvisar­an. “És bàsicament una entrevista divertida i un parell d’altres sorpreses”, va confessar David Schwimmer (Ross Geller) en una entrevista.

Serà la primera vegada que l’intèrpret passarà per l’altar; per això s’havia guanyat el títol de ‘solter d’or’

 ?? SPLASH NEWS ?? L’actor Matthew Perry
SPLASH NEWS L’actor Matthew Perry

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain