La Vanguardia (Català)

Zidane també perd Carvajal i no recupera Ramos ni Benzema

- CARLOS NOVO

La tranquil·litat ha tornat al Madrid després de la victòria de dimecres a Milà contra l’Inter, però les males notícies per a Zidane li continuen arribant de la infermeria. Dani Carvajal, que s’acaba de recuperar del problema de genoll, s’ha tornat a lesionar. Ara té

“una lesió muscular a l’adductor curt dret”, segons el comunicat mèdic, i s’estarà de baixa de dues a tres setmanes. Per al partit d’avui al Di Stéfano contra l’Alabès (21 hores) el Madrid no ha pogut recuperar Ramos ni Benzema, i a aquestes absències s’hi afegeixen les de llarga durada, com Valverde, Jovic i Odriozola. Zidane

només recupera el brasiler Éder Militão, fora de la llista en les últimes convocatòr­ies perquè ha donat positiu per coronaviru­s.

Si el Madrid enllaça dos partits sense guanyar a la Lliga (contra el València i el Vila-real), l’Alabès arriba en una bona dinàmica després de quatre partits sense perdre i amb dos empats importants contra el Barcelona i el València que li han apujat molt l’optimisme.

L’estadístic­a va molt en contra del quadre vitorià, l’única victòria del qual al feu madridista es remunta a fa vint anys. A l’expedició de l’equip de Pablo Machín hi ha tres baixes: Pere Pons, Burgui i Manu García. I un home recuperat després d’un partit de sanció: Edgar Méndez.

Zidane va demanar als seus més regularita­t: “Cal saber que si fem les coses junts som molt difícils de guanyar. Però la regularita­t en el futbol és el més complicat. Intentem treballar cada dia la concentrac­ió. Tenim poc temps, però al final és el que volem. No tenim un problema d’actitud”.

LES EXPLICACIO­NS DE ZIDANE

“Si fem les coses junts som molt difícils de guanyar; no tenim un problema d’actitud”

 ?? MATTEO BAZZI / EFE ?? Zinédine Zidane
MATTEO BAZZI / EFE Zinédine Zidane

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain