La Vanguardia (Català)

Sylvia Pantoja també ataca Isabel

La cosina de l’artista creu que després de la mort de Paquirri “es va divinitzar”

- ALBERT DOMÈNECH Barcelona

Mediaset, reforçada pels bons números de les dues primeres entregues, continua esprement al màxim la seva estratègia de linxament televisiu a Isabel Pantoja. I divendres Cantora: la herencia envenenada 3 va aconseguir una quota de pantalla d’un 23,6%, 2,3 punts menys respecte a l’anterior, si bé és un bon resultat per a Telecinco, tenint en compte que La voz, a Antena 3, va tenir un 15% de quota.

Si en els dos primers programes el testimoni principal va estar a càrrec de dos Rivera –Kiko, el seu fill, i Teresa Rivera, germana de Paquirri–, aquesta vegada ha estat una Pantoja la protagonis­ta. Per a desgràcia de la Isabel, la seva cosina Sylvia tampoc no li fa costat. La cantant establerta a Mèxic reconeixia fa poc a La Vanguardia que volia deslligar la seva vida artística del pes del cognom, i molt menys entrar a la bombolla mediàtica d’una saga que fa 36 anys que viu envoltada de polèmica.

Amb tot, en un exercici d’amnèsia sorprenent, Sylvia Pantoja va agafar el primer avió per anar a plató per donar la seva versió sobre un retrat cada cop més malèfic d’Isabel Pantoja. Ella va ser testimoni del moment que la mare de la cantant, Ana Martín, agafava el telèfon i rebia la notícia fatídica de la mort de Paquirri. Sostenia, en aquell instant, segons el seu relat, a Kiko Rivera als braços, de qui al principi feia de germana gran.

Sylvia Pantoja, que va ser dama d’honor al casament de la seva cosina amb Paquirri, va deixar clares les seves intencions: dir i explicar el que fins al moment no s’havia atrevit a explicar per “por i insegureta­t”. La cosina de la folklòrica la va definir com una persona “ensuperbid­a que viu en un món paral·lel”, i va posar el focus de l’inici de la seva mala relació en la suposada gelosia que tenia la Isabel quan Paquirri tirava floretes a la Sylvia quan aquesta tenia 15 anys. Es referia a ella com a “bellesa”, i això no ho va pair mai la cançonetis­ta. “Ella sempre havia de ser el centre de tot”, va assegurar la Sylvia,

que va revelar que li havia arribat per un amic en comú que Isabel Pantoja assegurava que si el seu marit continués viu la seva cosina li hauria robat el seu home”. Segons va explicar Sylvia Pantoja després de la mort del torero, la Isabel “es va divinitzar i es va fer llegenda. Va començar a fer coses lletges. Queda clar que ella no seria el mateix ara sense aquella desgràcia”. Va ser durant aquella època quan Sylvia Pantoja va decidir anar de gira amb el seu cosí Chiquetete en comptes de fer els cors de les actuacions del germà de la Isabel, l’Agustín: “No em va perdonar mai que triés anarme amb Chiquetete”. I va afegir: “La meva cosina va tallar el meu camí artístic, va abusar del seu poder perquè no sonés a la ràdio”. Sylvia Pantoja va confessar que durant tots aquests anys podria haver fet les paus amb la seva cosina, però hi va haver un punt d’inflexió, que va ser la mort de la seva mare, María del Carmen Pantoja Cortés. “Quan la meva mare va morir no ens va dir res, ni un telegrama ni una simple corona. En canvi, quan va morir Juan Gabriel va fer el teatre de sempre a les xarxes socials”. Aquest va ser un capítol definitiu: “Ja no tinc sentiments cap a ella”. I sobre el seu cosí Agustín va dir: “Influeix de manera negativa sobre la Isabel”. També va parlar malament de la mare de la Isabel. Ella va ser testimoni com a doña Ana, mirava per l’espiell i obria la porta o no als fans a la casa de Sevilla en funció de si portaven regals o no.

En el tercer ‘Cantora: la herencia envenenada’, va dir que Isabel sentia gelosia d’ella quan el torero li tirava floretes

 ?? MEDIASET ?? Saga d’artistes Sylvia Pantoja va explicar al plató del programa que la seva cosina la va vetar en moltes ràdios després que ella triés anar-se’n de gira amb Chiquetete en comptes de fer-ho amb l’Agustín.
MEDIASET Saga d’artistes Sylvia Pantoja va explicar al plató del programa que la seva cosina la va vetar en moltes ràdios després que ella triés anar-se’n de gira amb Chiquetete en comptes de fer-ho amb l’Agustín.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain