La Vanguardia (Català)

Russell Reynolds obre un ‘hub’ d’excel·lència a Barcelona

- BLANCA GISPERT

Russell Reynolds, una multinacio­nal nord-americana especialit­zada en caçatalent­s d’alts directius, ha triat Barcelona per situar-hi un centre d’excel·lència mundial.

La companyia ja ha contractat una vintena de profession­als de diferents nacionalit­ats i espera tenir un equip de 50 treballado­rs l’any vinent. Diego Esteban, soci director de la firma a Barcelona, explica que el centre, com els seus homòlegs a Dallas (Estats Units) i Gurgaon (Índia), es dedicarà a la primera fase de cribratge de talent. “Disposem d’extenses bases de dades i alta tecnologia per detectar perfils potencials. Aquest equip s’encarregar­à de gestionar-les, mentre que els socis més sènior es dedicaran a la segona fase de selecció”. El centre el dirigirà Rafa Díaz Ríos.

La firma ha triat Barcelona (que competia amb altres ciutats com ara Amsterdam) pel seu teixit universita­ri i la seva capacitat d’atracció de talent jove i internacio­nal. “Contractem profession­als de tot el món perquè des de Barcelona donem servei a oficines de tot Europa i l’Orient Mitjà. També necessitem perfils de diferents discipline­s, des de psicòlegs fins a profession­s més tècniques”, afegeix.

La multinacio­nal, que té seu a Nova York, treballa en l’àmbit mundial per a companyies de sectors com ara la banca, les asseguranc­es, la indústria i el consum. Té darerre seu més de 50 anys d’experiènci­a en la selecció d’alts directius. La delegació espanyola va ser la tercera a obrir-se a Europa i aquest any arribarà al 40è aniversari.

A Barcelona, on va aterrar fa més de 20 anys, hi mantindrà també l’equip convencion­al, en què treballen nou persones, de les quals tres són socis i sis són personal de suport.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain