La Vanguardia (Català)

Les cares que protagonit­zaran l’univers rosa aquest any

Paloma Cuevas, Dani Rovira o Melania Trump afronten nous reptes personals i profession­als aquest nou any

- ISABEL CLARÓS

És difícil predir quins personatge­s seran notícia l’any que acaba de començar, sobretot tenint en compte l’acabat d’acomiadar 2020 en què una pandèmia, no prevista, ho va canviar tot. Però a poques hores d’haver donat la benvinguda al 2021 prenent els 12 grans de raïm de la sort, es poden avançar 12 noms que segur que faran parlar.

Sandra Barneda ha començat l’any sent l’aposta de Mediaset per retransmet­re les campanades. Des de l’últim trimestre la periodista catalana ha adquirit protagonis­me al grup (La isla de las tentacione­s, La casa fuerte...) coincidint amb l’èxit com a escriptora sent finalista del Planeta amb la novel·la Un océano para llegar a ti. A més, la seva relació amb Nagore Robles s’ha reafirmat.

Avui Rafael Amargo fa 46 anys en un moment convuls en la seva vida. El bailaor, que acaba d’estrenar Yerma, afronta l’any nou havent de visitar els jutjats cada 15 dies perquè és en llibertat provisiona­l, després d’haver estat detingut a començamen­ts de desembre, acusat de tràfic de drogues i pertinença a organitzac­ió criminal.

Després de l’anunci de separació d’Enrique Ponce i Paloma Cuevas, tot el protagonis­me va recaure en el torero perquè ha aparegut amb la seva nova nòvia, la jove Ana Soria. Però aquest 2021 pot ser l’any de Cuevas. Sembla que sis mesos després de la separació té parella i a més nous projectes profession­als, ja que col·laborarà amb Rosa Clará per dissenyar una col·lecció de vestits de festa.

L’11 de gener Dani Rovira amb Ana Belén (que aquest any en farà 70, com Isabel Preysler) anunciaran els nominats als Goya. Serà la primera aparició pública de l’actor, que va patir càncer l’any passat, concretame­nt el limfoma de Hodgkin. El 2021 estrenarà a més diverses pel·lícules i presentarà un programa a La 1. I els Goya, que es faran el 6 de març, tindran com a presentado­r a Antonio Banderas, que debutarà en aquesta nova faceta en una gala que ha anunciat que serà curta i sòbria.

Continuant amb el cinema, el veterà Anthony Hopkins aquest any és un ferm candidat a emportar-se tots els premis internacio­nals, incloent-hi l’Oscar, per El padre .A més, l’últim dia de l’any va fer 83 anys i ho va celebrar conscienci­ant a través de les xarxes socials sobre el problema de l’alcoholism­e i anunciant que fa just 45 anys que no beu.El 2021 també pot ser l’any d’Ana de Armas, nòvia de Ben Affleck. A l’abril està previst que s’estreni Sin tiempo para morir, l’última pel·lícula de James Bond en què ella intervé. A més, es posarà en la pell de Marilyn Monroe a la sèrie de Netflix Blonde, sobre la vida de l’actriu dels Estats Units.

Melania Trump deixarà oficialmen­t de ser la primera dama dels Estats Units el 20 de gener quan Joe Biden juri el càrrec de president. Serà moment de veure cap a on encaminarà els seus passos, fora de la Casa Blanca, i si el matrimoni amb Donald Trump es manté o acaba en divorci com molta gent creu.

The Weeknd serà l’estrella del mig temps de la Superbowl, prevista per al 7 de febrer, i on potser l’espanyola Rosalía podria actuar amb ell després d’haver gravat un remix de Blinding lights. Sens dubte, una de les cançons de l’any, malgrat que els Grammy l’han obviat, juntament amb l’intèrpret.

Aquest 2021 sembla que la família Pantoja continuarà sent notí

cia. El 26 de juny està previst que Isa Pantoja es casi amb Asraf Beno. “La meva mare cantarà, i el meu germà i el meu fill seran els padrins” al casament, va anunciar la nòvia en el seu moment. Però actualment hi ha un gran distanciam­ent entre mare i fills a causa de l’herència de Paquirri. Qui també podria passar aquest any per l’altar és Tamara Falcó, omnipresen­t als mitjans. La nova marquesa de Griñón

Felip d’Edimburg farà 100 anys al juny, tot i que no ho vol celebrar, i tindrà dos besnets

està enamorada d’Íñigo Onieva.

La casa reial britànica també tindrà protagonis­me el 2021. Felip d’Edimburg farà 100 anys al juny. El marit d’Elisabet II (ella en farà 95 a l’abril) no vol celebracio­ns, i ho aconseguir­à gràcies a la pandèmia. Ell i la reina tindran l’alegria del naixement de dos besnets, de Zara Tindall i Eugènia de York. Però l’absència del seu net Enric als Estats Units i l’escàndol de corrupció de menors en el qual presumptam­ent hi ha implicat el seu fill Andreu pesen a l’ànim, més que els anys.

 ??  ??
 ??  ?? 10
1. Paloma Cuevas amb nous projectes profession­als i personals. 2. Felip d’Edimburg fa 100 anys, malgrat que no vol celebracio­ns. 3. Melania Trump deixarà de ser la primera dama dels Estats Units. 4. Isa Pantoja té previst casar-se el 26 de juny, enmig de complicade­s relacions familiars. 5. The Weeknd serà l’estrella de la Superbowl. 6. Sandra Barneda té cada vegada més protagonis­me a Mediaset. 7. Rafael Amargo és en llibertat provisiona­l i cada 15 dies ha de comparèixe­r als jutjats. 8. Tamara, enamorada, potser es casa aquest any, que en farà 40. 9. Antonio Banderas debutarà com a presentado­r dels Goya. 10. Als 85 anys Anthony Hopkins és un ferm candidat a l’Oscar. 11. Dani Rovira afronta nous projectes després d’haver superat el limfoma de Hodgkin . 12. Ana de Armas serà Marilyn Monroe.
10 1. Paloma Cuevas amb nous projectes profession­als i personals. 2. Felip d’Edimburg fa 100 anys, malgrat que no vol celebracio­ns. 3. Melania Trump deixarà de ser la primera dama dels Estats Units. 4. Isa Pantoja té previst casar-se el 26 de juny, enmig de complicade­s relacions familiars. 5. The Weeknd serà l’estrella de la Superbowl. 6. Sandra Barneda té cada vegada més protagonis­me a Mediaset. 7. Rafael Amargo és en llibertat provisiona­l i cada 15 dies ha de comparèixe­r als jutjats. 8. Tamara, enamorada, potser es casa aquest any, que en farà 40. 9. Antonio Banderas debutarà com a presentado­r dels Goya. 10. Als 85 anys Anthony Hopkins és un ferm candidat a l’Oscar. 11. Dani Rovira afronta nous projectes després d’haver superat el limfoma de Hodgkin . 12. Ana de Armas serà Marilyn Monroe.
 ??  ?? 2
2
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 3
3
 ??  ?? 7
7
 ??  ?? 11
11
 ??  ?? 8
8
 ??  ?? 6
6
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 12
12
 ??  ?? 9
9
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 5
5

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain