La Vanguardia (Català)

La família Ortega, amb covid

José, la seva dona, Ana María Aldón, i la seva filla Gloria Camila tenen el virus

- ALBERT DOMÈNECH

No va acabar gaire bé l’any per a la família Ortega Cano. Tres dels seus membres, José Ortega Cano, la seva dona, Ana María Aldón, i la seva filla Gloria Camila, van donar positiu en coronaviru­s tal com va anunciar aquesta última en el seu compte d’Instagram. La jove de 25 anys, ex de Kiko Jiménez, va utilitzar les xarxes socials per acomiadar l’any 2020 i donar a conèixer la notícia als seus seguidors: “Avui m’he aixecat amb la notícia que el meu estimat papi, l’Ana i la tieta Marina eren positius de covid; com que vaig estar en contacte amb ells, he anat a fer-me la prova, i aquí estic, a casa tancada per donar positiu jo també”.

El 27 de desembre l’extorero va fer 67 anys, una efemèride que va voler celebrar amb els seus uns dies abans, el 23. Tot i que no hi va ser el seu fill José Fernando, el petit José María li va regalar un dibuix. En aquell moment Ortega Cano ja va assegurar que no sabia com passarien aquest any el Nadal ja que no es podrien veure amb tota la família perquè s’havien de respectar les mesures sanitàries.

Coses de la vida, dies després era la seva filla la que feia saber que els tres estaven encomanats de la covid i llançava un altre missatge fent una crida a la responsabi­litat: “Vull dir que ningú no és lliure del virus i que ningú no sap el dia de demà què pot passar, aprofiteu tot el temps possible”. La publicació se li va girar en contra a Gloria Camila amb molts comentaris que l’acusaven de ser la responsabl­e d’haver transmès el virus després de compartir algunes imatges prèvies en què no portava mascareta. La jove va aprofitar la mateixa xarxa social per defensar-se: “Vull deixar clar que jo no he encomanat ningú, no ha estat per una irresponsa­bilitat ni de bon tros. Així és una pandèmia i ningú no ho pot controlar. Que jo passegi el meu gos sense ningú, i no posti la mascareta posada no implica que pugueu lapidar i alegrar-vos del mal aliè.

El programa Socialité es va posar ahir en contacte amb la dissenyado­ra per saber quin era l’estat de salut de la família i Ana María Aldón, que recentment ha fitxat com a col·laboradora per al programa de la cadena Viva la vida, va voler tranquil·litzar els seus, tot i que va admetre que tenien tots els símptomes del virus com tos seca, pèrdua d’olfacte i gust i una mica de febre. Tot i així, va admetre que “afortunada­ment estem bé”. “l’estem passant junts i a casa. No hi ha cap hospitalit­zació i això és l’important”, va culminar la dissenyado­ra, tot i que va admetre que està preocupada pel torero, que fa unes setmanes va patir una preocupant pèrdua de memòria.

Mentre Ana María Aldón causarà baixa aquest cap de setmana a Viva la vida, la seva filla Gloria Camila està confinada amb la seva parella, David García, un discret noi amb qui fa una mica més d’un any que surt. La jove ha confessat que ja es troba una mica millor i que ha aprofitat el confinamen­t per posar-se al dia amb “infinitat de sèries”. La nit de Cap d’Any, segons va donar a conèixer a través de xarxes socials, la va passar a casa i en pijama, tot i que la seva preocupaci­ó estava amb el seu pare: “Em nego a perdre el papi o un altre ésser estimat”. I afegia una altra reflexió: “No sabem valorar el que tenim fins que estem a punt de perdreho, ens ajuntem quan passen desgràcies, o pel morbo i la xafarderia”. El 2021 ha començat amb advertènci­es.

Preocupa l’estat de salut de l’extorero, que fa uns dies ja va patir un ensurt amb una pèrdua de memòria

 ?? CRISTÓBAL DUEÑAS / GTRES ?? Aniversari
El 27 de desembre el torero va fer 67 anys i ho va celebrar amb una trobada familiar en què no hi va poder ser el seu fill José Fernando però sí que hi va haver la resta de la seva família més propera
CRISTÓBAL DUEÑAS / GTRES Aniversari El 27 de desembre el torero va fer 67 anys i ho va celebrar amb una trobada familiar en què no hi va poder ser el seu fill José Fernando però sí que hi va haver la resta de la seva família més propera

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain