La Vanguardia (Català)

Bono frena la reacció del Betis al derbi sevillà

- CARLOS RUIZ

Sense públic a les graderies del Benito Villamarín el derbi sevillà va estar mancat de passió, però va confirmar que quan Betis i Sevilla s’enfronten no valen estadístiq­ues. Els locals, minvats per les nombroses baixes i amb el cartell d’equip més golejat de la Lliga, partien com a víctimes davant un Sevilla sòlid, instal·lat a la part noble de la taula. Tot i això, els deixebles de Pellegrini van ser millors i només Bono, aturant un penal a Fekir al 75, va evitar el triomf bètic (1-1).

Ni tan sols les baixes d’última hora per covid de Joaquín, Guardado i Montoya van influir perquè el Betis dominés, sempre amb la pilota com a argument, mentre que el

AL MINUT 75 Els verd-i-blancs van ser millors i només el porter sevillista va evitar la victòria local aturant un penal

Sevilla es va mostrar tímid fins a la segona part. Diego Lainez va posar l’espurna bètica abans del descans, però Fekir i Canales no van aprofitar les passades del mexicà. Davant el poc punch en atac, Lopetegui va introduir En Nesyri a la represa. El marroquí en va tenir prou amb tres minuts per assistir Suso, que va inaugurar el marcador en la primera ocasió sevillista. El Betis va reaccionar ràpid fins a trobar el premi del gol al minut 53, de penal. Diego Carlos va tocar la pilota però va envestir Loren Morón i Canales no va fallar. Altre cop amb el control del partit, el Betis se’n va anar a buscar una victòria que Fekir va tenir a les botes. El VAR va confirmar que Acuña havia fet caure el francès dins l’àrea, però Bono va privar el Betis de tres punts balsàmics.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain