La Vanguardia (Català)

Alberto Guijarro

Codirector del Primavera Sound

-

El Primavera Sound 2022, la primera edició que farà el festival després de dues cancel·lades per la pandèmia, va anunciar ahir que havia esgotat totes les entrades, després de vendrese’n 200.000 del Parc del Fòrum en poc més d’una setmana.

El festival Primavera Sound ha venut totes les entrades per a l’edició de l’any que ve. En un comunicat fet públic ahir van informar que en una mica més d’una setmana el festival ha venut les 200.000 entrades per al Parc del Fòrum.

Després de dues edicions anul·lades per la pandèmia de coronaviru­s, Primavera Sound va fer públic el 25 de maig el cartell per al 2022 i un nou model que suposava fer-lo en dos caps de setmana al Fòrum i els dies del mig en sales de Barcelona. Va posar les entrades a la venda l’1 de juny, i nou dies després, ahir, el festival anunciava que “l’acollida de l’edició més esperada, la del vintè aniversari, ha estat espectacul­ar”.

Un total de 80.000 persones assistiran a cada una de les jornades del Fòrum, a les quals cal sumar el públic dels concerts previstos a les sales de Barcelona. Sumant l’assistènci­a al llarg de tot el festival, l’edició de 2022 de Primavera Sound que se celebrarà a Barcelona i Sant Adrià assolirà, segons les previsions, la xifra del mig milió d’assistents.

Segons l’organitzac­ió, la major part de les persones que tenien entrades per a l’edició 2021 les han mantingut per al 2022, tot i que el termini per a la devolució encara està obert fins al 15 de juny, per la qual cosa, si s’alliberen entrades, es distribuir­an a través de la llista d’espera. Així mateix, la meitat del públic (100.000 aficionats) que ha comprat entrades aquests nou dies és estranger procedent de 126 països, segons els organitzad­ors.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain