La Vanguardia (Català)

Pura vocació profession­al

La Nueva Marquesa: un bon equip i un gran líder

-

És un fet, provat científica­ment, que mostrar-se amable amb els altres genera felicitat. També és obvi, d’altra banda, que en un entorn amable t’hi sents a gust, t’hi sents feliç.

Per això en nombrosos articles Cinc a Taula ha destacat la importànci­a del tracte rebut per aconseguir que sigui exitosa l’estada en un restaurant.

En el que avui comentem aquest fenomen es posa de manifest així que hi entres. Tot l’equip de sala té molt clar que ha d’oferir amabilitat als clients. I això és així perquè liderant tot el projecte hi ha David Castaño, un jove emprenedor de 25 anys que es dedica en cos i ànima a fer feliços els clients. Ell té tal vocació per la seva professió que la passió, el compromís i la creativita­t que genera es posen de manifest de manera immediata. I, com és lògic, amb aquesta entrega personal el resultat a la taula és excel·lent.

En David s’ha ocupat a desenvolup­ar una feina seriosa i il·lusionant, absent d’embuts superflus, per aconseguir una oferta apetitosa i molt ben elaborada.

El seu projecte es basa en un menú diari que consisteix en l’elecció de dos plats i postres d’una extensa carta de més de 35 plats, a alguns dels quals s’aplica un suplement de preu.

Aquesta carta, pensadíssi­ma i ben plantejada, s’elabora íntegramen­t a l’establimen­t, sota la batuta del fidel xef José Antonio Mateo. Tot, excepte el pastís de Santiago, surt de les mans d’en José Antonio fent servir els productes que es compren cada dia als proveïdors, que molt sovint van al restaurant a la tarda.

La clientela està constituïd­a, majoritàri­ament, per habituals del restaurant, de manera que es crea un clímax propi dels moderns bistrós parisencs.

La carta de vins és correcta i el servei de sala, com ja ha quedat dit, és amable i entregat.

Poques vegades Cinc a Taula ha trobat un profession­al tan enamorat de la seva feina com en aquest restaurant, i això que durant molts anys hem recorregut centenars de locals. La vocació indiscutib­le de David Castaño dona lloc a una passió, un compromís i una creativita­t que es transmet a tot l’equip de la casa.

 ?? MANÉ ESPINOSA ?? L’equip del restaurant que capitaneja David Castaño, situat a les Corts
MANÉ ESPINOSA L’equip del restaurant que capitaneja David Castaño, situat a les Corts

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain