La Vanguardia (Català)

Troian Bellisario dona a llum la seva filla en un pàrquing

L’actriu de ‘Pretty little liars’ està casada amb Patrick J. Adams (‘Suits’)

- ISABEL CLARÓS

Patrick J. Adams, el marit de ficció de Meghan Markle a la sèrie Suits, ha estat pare per segona vegada amb l’actriu Troian Bellisario, la seva dona a la vida real. La parella ja tenia una filla, l’Aurora, nascuda l’octubre del 2018. I el 15 de maig va venir al món l’Elliot Rowena, la seva segona filla. Casualment només tres setmanes abans del naixement de Lilibet Diana, la filla de Meghan i Enric.

L’Elliot Rowena va néixer al centre mèdic Cedars-Sinaí de Los Angeles, però no en un quiròfan, com hauria estat normal, sinó a l’aparcament de l’hospital. Ara, al podcast Katie’s crib , la protagonis­ta de Pretty little liars i l’intèrpret de Suits han recordat el peculiar naixement de la seva filla.

Expliquen que tot va començar per confiar-se massa. Les contraccio­ns van arribar al matí, però no es van impacienta­r gens ni mica perquè el part de la seva filla anterior, l’Aurora, havia durat 26 hores. Així i tot, van decidir agafar el cotxe i dirigir-se a l’hospital. Tot i això, pel camí... “vaig necessitar treure’m el cinturó de seguretat perquè em molestava moltíssim i no era capaç d’aguantar ni un segon més en aquella posició”, explica la Troian.

A més a més, es van trobar un trànsit intens i quan van entrar al pàrquing: “Tot just pitjar el botó i agafar el tiquet, ella comença a xisclar. Jo em giro per tranquil·litzar-la i quan giro el cap la Troian ja estava completame­nt estirada de genolls a terra i cridant”, rememora Patrick J. Adams. “Me’n vaig corrents al noi de recepció i li dic: ‘Que està passant al cotxe! Ràpid, porti la cadira de rodes, i la gent que necessitem, tota la gent! Tots els profession­als! Que l’està tenint!’”.

Quan va arribar al cotxe l’actor es va trobar la seva dona “col·locada de quatre grapes, amb el cul cap al parabrisa i emetent un udol increïble. El seu cul era a l’altura dels meus ulls, de manera que vaig córrer i li vaig abaixar els pantalons, i el cap del nadó era just allà... No era el millor moment per entrar en pànic. Jo només havia d’intentar gestionar la situació”.

L’actor explica que el primer que va fer va ser comprovar “el coll” de la seva filla per assegurar-se “que el cordó umbilical no hi estava enrotllat”. “Una empenta més i la criatura va sortir totalment. Tot va passar en tot just tres minuts”.

“Vaig mirar per sobre de l’espatlla, perquè jo encara estava de quatre grapes –recorda Troian Bellisario–, i llavors vaig veure en Patrick sostenint-la de cap per avall, i la petita estava gemegant, o sigui que vaig pensar: ‘Està viva, està bé, està respirant!’”, conclou.

 ?? INSTAGRAM ?? Troian Bellisario i Patrick J. Adams al lloc on va néixer la seva filla
INSTAGRAM Troian Bellisario i Patrick J. Adams al lloc on va néixer la seva filla

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain