La Vanguardia (Català)

Un brindis sobre el mar i Tarraco

-

Amb la Mediterràn­ia i la ciutat com a teló de fons i amb l’amfiteatre romà als seus peus, la terrassa de l’hotel H10 Imperial Tarraco s’ha consolidat com el balcó imprescind­ible de Tarragona. El Rooftop Bar Caelum està ubicat a l’última planta de l’establimen­t i, a més de les immillorab­les panoràmiqu­es, ofereix una carta d’aperitius i còctels, així com la possibilit­at de reservar l’espai per a celebracio­ns especials. L’espai (és recomanabl­e reservar) es va obrir al públic a finals de juliol de l’any passat, aprofitant el petit respir que va donar la pandèmia durant l’estiu.

Després de tres anys tancat, l’H10 Imperial Tarraco va renéixer totalment reformat (va passar de tenir 170 a 139 habitacion­s per guanyar espai), amb una renovada oferta gastronòmi­ca i amb el Rooftop Bar com l’aposta singular. De fet, l’establimen­t pot presumir de ser un dels pocs que va inaugurar durant l’any més dur per al sector turístic, el del confinamen­t.

A la terrassa del terrat (amb piscina i solàrium inclòs) s’hi suma la de la planta principal amb vistes sobre el passeig de les Palmeres i amb l’inevitable blau mediterran­i també de fons.

 ?? XAVI JURIO ?? La terrassa del H10 Imperial Tarraco, amb la catedral al fons
XAVI JURIO La terrassa del H10 Imperial Tarraco, amb la catedral al fons

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain