La Vanguardia (Català)

Preparem el millor estiu amb les tovalloles No Desert que ens ofereix ‘La Vanguardia’

• Quatre tovalloles de platja de grans dimensions i dissenys originals de la marca No Desert • Essencials per als dies de platja i piscina, són lleugeres i molt absorbents

-

Col·lecció de quatre pràctiques tovalloles de platja plenes d’estil per estirar-se sota el sol amb el màxim confort

• Primer lliurament disponible el cap de setmana que ve, per tan sols 7,95€ més el diari

Estirar la tovallola de platja sobre la sorra, a pocs metres de l’aigua, o sobre la gespa, al costat de la piscina, és una de les maneres més atractives de donar la benvinguda a l’estiu i de gaudir-ne cada dia sota el sol. Perquè pocs gestos són tan plaents i pocs complement­s tan imprescind­ibles com aquests per viure aquesta època de l’any, tan esperada durant mesos, amb els cinc sentits. Per això La Vanguardia­posa a disposició de tots els seus lectors i subscripto­rs quatre pràctiques tovalloles de platja de la marca No Desert, lleugeres, absorbents­iam b un disseny divertit, amb les quals escapar-nos a la platja o a la piscina amb estili comoditat.

Les quatre tovalloles de platja No Desert ens permetran estirar-nos sota els o lambel màxim confort. Tot estenen l amida ideal pera un adult i p erals n ensaqui els agradi cobrir-se el cos decapa peus, ja que fan 155 cm de llarg per 80 cm d’ ample.

A més, són summament lleugeres i absorbents, dues qualitats que ofereix la microfibra amb la qual estan confeccion­ades. D’una banda, aquest teixit permet una ràpida absorció, cosa que s’agraeix quan sortim de l’aigua, sobretot si està freda i volem eixugar-nos en un tres i no res. De l’altra, la microfibra és un material que destaca per la qualitat. Cada tovallola només pesa 220 g/ m2, així que ens les podrem endur a tot arreu, tant a la bossa de platja com penjades a l’espatlla, gairebé sensenotar-neelpes.

Els divertits dissenys d’aquesta fantàstica col·lecció ompliran d’alegria i color les nostres escapades a la platja i a la piscina, aquest estiu. La tovallola No Desert que podrem emportar-nos en el primer lliurament (el 19 i 20 de juny), la Tucán, presenta un cridaner estampat tropical que té com a protagonis­tes tres grans tucans, unes aus pintoresqu­es de bec llarg i pelatge negre, blanc i groc que treuen el cap entre bonics motius florals i vegetals.

La seguirà la tovallola Palm (26 i 27 de juny), un disseny a ratlles de diferent gruix de tonalitats blaves, verdes i turqueses sobre les quals hi ha impreses grans fulles blanques. Un modelam b què donarem un aire mariner una mica hippy als nostres looks de platja. La següent tovallola No Desert que ens podrem emportar, la tovallola Egg (3 i 4 de juliol), és un disseny original a base de formes que recreen un ou ferrat sobre un fons blau marí; un disseny d’allò més alegre i juvenil.

La cirereta a aquesta col·lecció tan pràctica i plena d’estil de tovalloles de platja la posarà el model Pineapple (10 i 11 de juliol), un autèntic paradís exòtic que destacarà sobre la fina i blanca sorra de la platja gràcies als colors vius dels seus motius vegetals i de les seves grans pinyesdibu­ixades.

Comencem a preparar els dies de platja i piscina amb aquesta col·lecció de tovalloles de platja de la firma No Desert; quatre complement­s essencials, lleugers, absorbents i de disseny per gaudir de cada capbussada durant tot l’ estiu .•

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain