La Vanguardia (Català)

Redondo diu que no tornarà a la política ara però continua al servei de Sánchez

-

L’exdirector del gabinet del president Pedro Sánchez, Iván Redondo, va reaparèixe­r ahir en un acte públic, dos mesos després del seu relleu en el càrrec, i va assegurar que la seva intenció no és tornar a la política “en aquest moment”, per bé que va matisar que està “al servei del president”, amb qui “sempre” està en contacte, i del seu país. “Sempre hem tingut una relació especial que mantenim i cuidem”, va afirmar Redondo a Ordizia (Gipuzkoa) moments abans de ser nomenat confrare d’honor del formatge Idiazabal.

L’exdirector del gabinet de Sánchez va explicar que amb el president ha viscut “moments interessan­ts, amb certes acceleraci­ons històrique­s”, de manera que “on hi ha hagut una relació especial hi continua sent i hi serà sempre”, un contacte que va estendre a “les ministres i els ministres”.

Redondo va deixar el càrrec a la Moncloa en l’última remodelaci­ó de l’Executiu, al juliol, quan va ser substituït per Óscar López, un històric del PSOE. Ahir va assegurar que havia deixat el que va considerar “el millor lloc del món” a petició seva. “Seré molt clar: vaig decidir parar i vaig parar, i el president ho va entendre”, va subratllar.

Sobre el seu futur immediat, no va voler revelar si estarà lligat a l’àmbit polític ni si recollirà en un llibre el que ha viscut durant els seus anys a la Moncloa. “Jo he donat molt a la política i la política m’ha donat molt”, va assenyalar, abans d’afegir que amb 40 anys encara li queden “unes quantes batalles i moltes etapes que se sabran les pròximes setmanes”.

 ??  ?? Confrare del formatge Idiazabal
Confrare del formatge Idiazabal

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain