La Vanguardia (Català)

‘The Crown’, ‘Ted Lasso’ i ‘Mare of Easttown’, favorites als Emmy

Movistar+ retransmet­rà la pròxima matinada la cerimònia de lliurament dels premis

-

Les sèries de televisió The Crown, Ted Lasso i Mare of Easttown surten com a favorites en les seves respective­s categories en la cerimònia de lliurament dels premis Emmy en la seva 73a edició. La gala se celebrarà la pròxima matinada i es podrà veure en directe a Espanya a través de Movistar Series i Movistar Fest.

Per segon any a causa de la pandèmia, a la gala dels Emmy no es farà la tradiciona­l reunió massiva de celebritat­s i executius, sinó que se celebrarà un format reduït en una carpa a l’aire lliure a Los Angeles. Malgrat els requisits de vacunació, proves i mascaretes, diversos actors ja han anunciat que no hi aniran “per seguretat personal”, entre els quals, Jennifer Aniston o el repartimen­t principal de The Crown, que probableme­nt hi participar­an des de Londres, van dir els organitzad­ors.

“Tenim algunes persones que es volen connectar, i ho entenem”, va dir a Variety aquesta setmana Maury McIntyre, president de l’Acadèmia d’Arts i Ciències de la Televisió. “Són només 500 a la carpa, però 500 encara és molt per a algunes persones”, va afegir.

Ted Lasso és la principal candidata en comèdia a ser una de les grans triomfador­es. Aquesta commovedor­a sèrie sobre un peix fora de l’aigua que entrena un equip de futbol britànic en conflicte, té 20 nominacion­s, incloent-hi la de millor comèdia, i nominacion­s per a l’actor principal Jason Sudeikis i sis intèrprets més. La sèrie podria oferir a la plataforma Apple TV + la seva primera gran victòria.

Pel que fa al drama, potser ha arribat el gran any per a The Crown, la sèrie sobre el regnat d’Elisabet II d’Anglaterra. La quarta temporada, centrada en l’infeliç matrimoni del príncep Carles i la princesa Diana, té 24 nominacion­s.

En la categoria de minisèrie o telefilm, Mare of Easttown i Kate Winslet tenen molts números per guanyar, però caldrà estar atents al fenomen internacio­nal Gambito de dama o a la gran vencedora per sorpresa dels últims premis Bafta britànics, Podría destruirte.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain