La Vanguardia (Català)

Prova de foc per als blancs contra el renascut València de Bordalás

-

Després de l’agònica victòria de dimecres a San Siro davant l’Inter a la Champions, el Madrid afronta aquesta nit (21 h) la primera prova de foc a la Lliga. Visita el nou València de Pepe

Bordalás, un equip que sembla renascut i que està invicte a la Lliga, amb tres victòries i un empat, igual que els de Carlo Ancelotti. Els valenciani­stes venen de guanyar dos partits seguits, una cosa que no va passar l’última temporada.

Per al Madrid visitar Mestalla sempre és un dels tràngols de la Lliga. És igual que el València vagi bé o malament. La temporada passada anava fatal i li va encolomar un 4-1, un partit que va passar a la història del Reial Madrid perquè és l’únic al torneig en què als blancs els van xiular tres penals, els tres marcats per Carlos Soler.

Per a aquesta nit Bordalás té la baixa de Txeríxev. Al Madrid Ancelotti no pot disposar de Bale, Kroos, Mendy, Marcelo ni Ceballos. El més normal seria que Hazard continués a la banqueta en benefici de Vinícius. També pot tenir alguna oportunita­t Rodrygo, l’heroi de Milà. Mestalla volia acollir 20.000 espectador­s, però finalment el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha elevat l’aforament fins als 29.000, una aproximaci­ó a l’antiga normalitat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain