La Vanguardia (Català)

PLATAFORME­S

-

FAS@ & FURIOUS 9 RAKU@EN @V AcciW

Dom Toretto (Vin Diesel) porta una vida tranquil·la amb la Letty i el seu fill Brian, però saben que el perill sempre amenaça. Aquesta vegada, l’amenaça obligarà en Dom a enfrontar-se als pecats del seu passat si vol salvar qui vol. L’equip es torna a reunir per impedir un complot a escala mundial, liderat per un assassí molt perillós.

LOS REYES MAGOS NE@FLIX AnimaciW

El jove Jim odia el Nadal perquè no ha rebut ni un sol regal. El seu avi li explica llavors que no tot està perdut: els tres Reis d’Orient no han passat encara. Només cal tenir fe. Com fa milers d’anys a Judea, dies abans del naixement de Jesús, quan Melcior, Gaspar i Baltasar, van unir els seus poders per a la recerca del tresor.

VIENNA BLOOD #0 @empXrada 2

El jove metge Max Liebermann i el detectiu Oskar Rheinhardt tornen en el segon lliurament per resoldre tres nous casos ambientats a la tardor del 1907, un moment històric d’esplendor cultural per a la ciutat de Viena, però on comença a intuir-se un corrent antisemita. L’actor britànic Matthew Beard encarna el jove doctor Lieberman.

DINERO, REINAS DE LA CALLE HBO MAX @empXrada 1

‡roducció alemanya que segueix quatre amigues: la Jajj, la ˆanta, la ‰ajra i la Rassaq. Juntes formen una quadrilla molt unida al barri berlinès de Šedding. El seu objectiu principal és viure de festa en festa, tot i que no tenen diners a la cartera. No obstant, això està a punt de canviar quan troben una bossa plena de droga.

CARLOS SAINZ. VIVIR PARA COMPE@IR AMAZON PRIME VIDEO SYrie dXcumental

En aquesta producció es coneixerà la carrera de Carlos Sainj, una llegenda de l’alta competició des de fa més de á0 anys, guanyador de dos campionats mundials de ral·li, tres títols al Ral·li Dakar i considerat un dels millors pilots de ral·li de la història. Es mostrarà el seu treball, esforç i dedicació i la relació familiar que manté amb el seu fill.

 ?? ??
 ?? ?? E
E
 ?? ??
 ?? ?? E
E
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain