La Vanguardia (Català)

L’escalfor i la suavitat del vellut per a casa nostra amb ‘La Vanguardia’

● Col·lecció d’elegants fundes de vellut per a coixins de la firma Casa Viva ● Cada funda està disponible en els colors de moda i en tres patrons diferents ● Primer lliurament el cap de setmana que ve, per només 9,95€ més el diari

-

Casa nostra és el nostre oasi particular, un espai que acomodem per sentir-noshi com més a gust millor i per acollir els qui més estimem. Un refugi que sol tenir l’epicentre al sofà, allà on ens asseiem i on ens repengem per descansar o per mirar sèries i que ens encanta decorar amb coixins elegants, que, alhora, ens serveixen de còmode respatller. Amb el desig d’acostar-nos el confort i sumar estil a casa nostra, La Vanguardia posa a disposició de tots els lectors i els subscripto­rs una col·lecció de magnífique­s fundes de coixí de vellut de la firma Casa Viva. Amb una mida ideal (45x45 cm) tant per col·locar sobre el cobrellit com per al còmode sofà de la sala d’estar, confeccion­ades amb el teixit estrella de la temporada i disponible­s en tres tonalitats i patrons diferents. Fundes que es convertira­n en les nostres aliades per gaudir del confort i la suavitat cada dia.

En el primer lliurament d’aquesta fabulosa col·lecció de fundes de coixí Casa Viva, ens podrem endur una funda de color gris en qualsevol dels tres patrons amb què es presenta: en rombes, en ziga-zaga i en rusc. Tres opcions combinable­s entre si que enriquiran l’estilisme de les nostres estances amb dinamisme visual.

Podrem aconseguir les tres mateixes opcions de patró en els dos lliurament­s següents, primer en fundes de color visó i després de tonalitat rosa.

El vellut amb què estan confeccion­ades totes les fundes és un teixit especialme­nt apropiat per a l’hivern, ja que aporta calidesa, a més de ser un regal perfecte per fer aquest Nadal, o per tenir la casa decorada i bonica aquestes festes. I si necessitem farciment per a les fundes, el podrem adquirir en totes les botigues de Casa Viva de Catalunya. A més, tots els subscripto­rs de La Vanguardia es poden beneficiar del 10% de descompte amb la targeta del Club Vanguardia en totes les botigues Casa Viva.

Ambmésde65­anysd’històriai gairebé 30 botigues, tant a Espanya com a Andorra, Casa Viva és una firma d’àmplia trajectòri­a i líder en el sector dels mobles i la llar. De fet, la voluntat d’oferir opcions imaginativ­es i adaptades a tots els gustos a l’hora de decorar la llar marquen el seu ADN.

Donem un plus de confort i elegància a casa nostra amb la fabulosa col·lecció de fundes de vellut per a coixí de Casa Viva.•

Donem a casa nostra un plus de confort i estil amb les fundes de coixí de la firma Casa Viva

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain