La Vanguardia (Català)

L’UN PER UN

- Gextos Juan Bautista Mart0nez

5 TER STEGEN BATUT

Va tenir sort la primera vegada que Juanmi el va superar, ja que havia estat malament en la sortida, però el gol va ser anul·lat per fora de joc. Després no va poder fer res en el 0-1 bètic.

5 DEST TÍMID

Primera titularita­t amb Xavi. No va enlluernar, precisamen­t, sobretot mentre va tenir Abde al davant. Només es va activar en atac quan va aparèixer Dembélé. Li falta atreviment.

6 ARAÚJO SOBRI

Ho va donar tot, com sempre. Fiable en el tall, força ràpid en la cobertura i amb voluntat per anar cap endavant. Aquesta vegada no va caçar cap rematada amb claredat.

5 LENGLET CORRECTE

Va millorar actuacions passades perquè no va cometre errors. Va estar concentrat. L’onada del Betis en el 0-1 el va agafar en inferio- ritat numèrica. Va rematar a porta de cap.

5 JORDI ALBA AVANÇAT

Despert en el replegamen­t. Va evitar un xut de Ruibal. Va progressar pel carril i va enviar centrades, per bé que sense rematador. Canales li va guanyar l’esque- na en el 0-1.

6 BUSQUETS ÀNCORA

Va arrencar molt bé i es va mante- nir en aquesta línia mentre el Barça va jugar en camp contrari. Quan l’equip va perdre la posició va ser el futbolis- ta que més va patir. Però és imprescind­ible.

5 GAVI NOQUEJAT

Actiu i treballado­r com de costum, el del planter va abandonar la gespa en llitera després de patir una commoció al cap. Va rebre un cop de pilota fortuït de Bellerín.

4 NICO DUR

El poderós migcampist­a no va tenir el millor dia. Va perdre massa pilotes i va cometre massa faltes. En una d’aquestes faltes es va guanyar la targeta per una dura entrada a Guardado.

7 ABDE ENCARADOR

Escumós, l’extrem va provar fortuna moltes vegades. De valentia n’hi sobra, però no sempre va triar bé. És normal, per la seva falta d’experiènci­a. Va gaudir d’una gran ocasió.

5 COUTINHO DETALLISTA

Va recordar que un dia va ser un gran jugador amb un gran túnel i una retallada excelsa. Va gaudir d’una ocasió. Després va tornar a ser el futbolista mansoi, lent i depriment dels últims anys.

2 MEMPHIS FATAL

Va actuar com a pivot, però va perdre multitud de pilotes per deficiènci­es tècniques. Va desesperar el personal amb els seus errors. No en va encertar ni una. No va generar cap perill.

RIQUI PUIG

5 Passador Va aportar circulació. Li falta transcendè­ncia. DEMBÉLÉ

7 Agitador .Va revolucion­ar el Barça amb les seves rematades i canvis de joc. F. DE JONG

5 Refresc Va provar de trencar línies. L. DE JONG

S.Q. Urgència A la desesperad­a. PIQUÉ

S.Q. Recurs Va entrar al final.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain