La Vanguardia (Català)

Un documental de Prime Video celebrarà els deu anys a YouTube d’El Rubius

-

Amb motiu del desè aniversari del primer vídeo pujat a Youtube per El Rubius, un dels creadors de contingut espanyols més reconeguts del món, la plataforma Amazon Prime Video estrenarà a començamen­ts d’any un documental en què es repassa la trajectòri­a d’un jove que va revolucion­ar la indústria de la creació de contingut a internet.

Rubius X prendrà com a punt de partida el desè aniversari del dia que Rubius va pujar el seu primer vídeo com a youtuber al seu canal per fer un repàs a la seva història amb alguns dels creadors de contingut més rellevants, a través dels seus vídeos més celebrats i reaccionan­t a alguns dels moments més importants d’aquesta dècada.

El documental, produït per VIZZ i NOOB Studios, explicarà la història de com uns joves, sense més pretensió que la de passar-s’ho bé, van construir una nova indústria sense adonarse’n, i com aquesta ha evoluciona­t en aquests últims deu anys.

La producció visitarà amb ell alguns dels llocs que han definit la seva vida com a creador de contingut, revivint grans moments i explicant la part d’El Rubius menys coneguda que l’han portat a ser el símbol d’una generació.

Rubius X busca també reivindica­r i reconèixer aquesta indústria, una revolució de creadors que han aconseguit audiències milionàrie­s des de les seves cases, des del gaming fins a l’entretenim­ent global.

El Rubius compta amb 40 milions de seguidors i 7.000 milions de reproducci­ons a YouTube, més de 15 milions de seguidors a Twitter i Instagram i 10 milions de seguidors a Twitch.

Més enllà dels números, Rubius va ser nomenat el líder de la seva generació per la revista Time, té la seva pròpia sèrie d’animi, la seva botiga en línia on ven la seva marca de roba, ha col·laborat i aparegut en cameos amb actors de Hollywood com Will Smith, Chris Pratt, Jennifer Lawrence o Tom Holland, i fins i tot té el seu propi personatge en un videojoc.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain