La Vanguardia (Català)

El Madrid respira sabent que Benzema podrà jugar el derbi

-

El Madrid respira amb tranquil·litat sabent que podrà comptar amb Karim Benzema per al derbi de diumenge al Santiago Bernabeu. La preocupaci­ó al si del club blanc quan el davanter francès va demanar el canvi en els primers compassos del duel de dissabte a Sant Sebastià va quedar rebaixada després de les primeres exploracio­ns a què es va sotmetre el futbolista. Les sensacions són bones i avui se li fan les proves que han de ser encara més esclaridor­es. Evidentmen­t, Benzema està descartat per al matx de Champions de demà contra l’Inter –també al Bernabeu– amb la primera plaça en joc, però, en principi, estarà disponible per rebre l’Atlètic de Madrid.

El temps juga a favor del francès, ja que diumenge hauran passat vuit dies des del moment en què va notar la punxada als isquiotibi­als de la cama esquerra quan corria sense pilota. Va frenar de seguida.

Mirant el resultat, el Madrid no va notar massa la baixa del seu crac al Reale Anoeta, ja que Vinícius i Jovic, substitut precisamen­t del nou, van marcar aviat després del descans. Però el cert és que el pes de Benzema és innegable per al conjunt que dirigeix Carlo Ancelotti.

Autor de 17 gols en 20 partits jugats aquesta temporada –només se n’ha perdut un, el d’Elx, on el Madrid va guanyar 1-2 amb un doblet de Vinícius–, el francès ha obert el marcador del Madrid en vuit ocasions. Per no parlar que fa dues temporades seguides que marca als matalasser­s, al Metropolit­ano (1-1) en la 20-21 i al Bernabeu (1-0) en la 1920. Per això, el Madrid el vol sobre la gespa diumenge a les 21 hores.

 ?? ?? Benzema, agenollat, de seguida es va treure el braçalet i va demanar el canvi dissabte
Benzema, agenollat, de seguida es va treure el braçalet i va demanar el canvi dissabte

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain