La Vanguardia (Català)

Justin Bieber pateix una paràlisi facial i cancel·la els pròxims concerts de la gira

-

Justin Bieber s’ha vist obligat a cancel·lar els pròxims concerts de la seva gira Justice World Tour a causa d’una paràlisi facial. Ha estat el mateix artista qui ho ha anunciat en el seu Instagram en un vídeo.

“Tinc aquesta síndrome anomenada síndrome de Ramsay Hunt, –explica el canadenc–i és aquest virus que m’ataca el nervi de l’oïda i els nervis facials i ha causat que la meva cara tingui paràlisi”. I continua parlant: “Com podeu veure, aquest ull no parpelleja, no puc somriure en aquest costat de la cara, aquesta fossa nasal no es mou. Així doncs, hi ha una paràlisi total en aquest costat de la cara”. Acaba Bieber la seva explicació demanant disculpes als seus fans: “Això és bastant seriós, com podeu veure, voldria que no fos així, però òbviament el cos m’està dient que he d’anar més a poc a poc i espero que ho entengueu”.

Després d’aquesta confessió, l’artista ha assegurat que s’agafarà un temps per “descansar i relaxar-me i tornar a estar al 100% per poder fer el que he nascut per fer”. Això sí, haurà de fer gimnàstica facial per ajudar la recuperaci­ó de la mobilitat.

Bieber va començar la seva gira Justice World Tour al febrer, i està programada fins al març del 2023. El 23 de gener actuarà a Madrid i el 25 a Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain