La Vanguardia (Català)

El Nàstic cau contra el Vila-real B (2-0) i no puja a Segona

-

El Nàstic va quedar-se a n les portes de l’ascens i no va poder pujar a Segona perquè va perdre a Balaídos contra un Vila-real B que va ser superior després del descans. Els de Raúl Agné, amb el suport d’un miler de seguidors, van començar bé i els va ser anul·lat un gol, però a mesura que passaven els minuts es van anar difuminant i van acabar sent inferiors a l’equip groc. Un doblet de Jackson als minuts 51 i 93 va condemnar el Nàstic a quedar-se a la Primera RFEF. Després del primer gol del Vila-real B, el conjunt tarragoní va intentar reaccionar, però els canvis introduïts per Agné tampoc no van funcionar. El Vila-real B no va patir conflictes excessius i Arana va xutar al pal. Hagués pogut ser el segon gol dels castellone­ncs, que van acabar trobant la sentència gràcies a Jackson en un contraatac. Ja no hi havia res a fer i el Nàstic no va poder tornar al futbol profession­al. D’altra banda, l’Albacete també va pujar a Segona després de sorprendre el Deportivo a

Riazor (1-2) en un partit que es va decidir a la pròrroga. El conjunt gallec jugava a casa amb l’estadi gairebé atapeït. Fins i tot es va avançar al marcador, però l’Albacete va empatar al minut 82 i acabaria per imposar-se durant el temps extra, cosa que va provocar la total desesperac­ió del públic corunyès.