La Vanguardia (Català)

Els megarics i esmunyedis­sos homes de Putin

-

Ígor Setxin Conseller delegat de la petroliera Rosneft. És l’amo del iot Amore Vero, valorat en 120 milions d’euros, bloquejat a França.

Aleksei Mor&aixo' Propietari d’una de les fortunes més grans de Rússia, president de Severstal. El seu iot Lady M va ser immobilitz­at per Itàlia a la Costa Blava.

Alixer (s)ano' Magnat rus d’origen uzbek, fundador de Metallo Invest, amb interessos en el grup de premsa Kommersant. També va ser un dels accioniste­s més importants de l’Arsenal. Amo del iot Dilbar, de 156 metres d’eslora, paralitzat a Alemanya.

Genna&i *+)txenko Empresari del sector petrolier i gasístic, membre del cercle de persones de confiança de Putin. Ha recorregut a la justícia el bloqueig del seu iot Lena a Sanremo.

Nikita Ma,epin Pilot de Fórmula 1 i fill de l’empresari, Dmitri Mazepin, pròxim a Putin. Itàlia ha precintat la seva mansió a Sardenya, Rocky Ram.

Serguei *xe)e,o'a,epin Excompany de Putin en el KGB i exmilitar, dirigeix el hòlding públic d’armament. Amo del Valerie ,el iot bloquejat a Barcelona.

 ?? ?? Aleksei Mordaixov
Aleksei Mordaixov

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain