La Vanguardia (Català)

Moren dos presumptes lladres en caure des d’un pont quan fugien dels Mossos

-

Era de nit i no es van adonar que en aquell tram l’AP-7 no té mitjana: per això es van precipitar al buit

Dos homes van morir ahir a la matinada mentre fugien dels Mossos d’Esquadra després d’haver caigut des d’un pont, probableme­nt de manera accidental. El fatal desenllaç va passar en un tram del viaducte de l’AP-7 sobre el riu Terri, al municipi de sant Julià de Ramis (Gironès), que té uns trenta metres d’alçària, segons va informar la policia catalana, que manté oberta una investigac­ió per aclarir què va passar.

El que va començar com una fugida en una furgoneta robada va acabar amb una imprevista caiguda al buit dels fugitius en un moment en què anaven a peu. Els fets van començar poc abans de les tres de la matinada, a les 2.56 hores exactament, a l’àrea de servei Girona sud de l’AP-7, quan una patrulla dels Mossos va veure que una furgoneta es movia entre camions aparcats a poca velocitat. Van sospitar que podrien ser lladres coneguts com a “teloners”, que sostreuen objectes o mercaderie­s de vehicles de transport, van consultar a la base de dades la matrícula de la camioneta i van comprovar que era robada, i mentrestan­t van demanar reforços per poder-los detenir.

Quan es van adonar que havien estat descoberts pels Mossos, els presumptes lladres van accelerar i van conduir per l’AP-7 en sentit nord a gran velocitat. Quan van arribar al punt quilomètri­c 52,5 van baixar del vehicle, que van deixar al costat dret i, per l’esquerre, es van dirigir a peu cap al centre de l’autopista, on segurament creien que hi havia la mitjana. Però en aquell tram la via discorre elevada amb tots dos sentits de circulació separats. Entre tots dos hi ha un gran precipici i els dos homes no se’n van adonar. Era de nit, la visibilita­t no era bona i no van poder evitar la caiguda.

Aquesta és la hipòtesi dels Mossos, que van trobar els cossos dels fugitius sota el pont i sense identifica­ció. Els cadàvers van ser traslladat­s a l’institut forense de Girona per practicar-los les autòpsies.

 ?? ACN ?? El viaducte de l’AP-7 des d’on es van precipitar els fugitius
ACN El viaducte de l’AP-7 des d’on es van precipitar els fugitius

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain