La Vanguardia (Català)

La nova etapa de ‘CSI: Vegas’ arribarà aquest estiu a Telecinco

-

La tornada de la sèrie que va revolucion­ar el gènere procedimen­tal incorporan­t el tema forense en l’eix narratiu torna aquest estiu a Telecinco. La principal cadena de Mediaset ja ha començat a promociona­r a la pantalla els nous capítols de CSI: Vegas , la continuaci­ó de la icònica sèrie que durant els primers anys de la dècada dels dos mil va ser la ficció estrangera més vista de la història del canal.

La cadena CBS va recuperar l’univers de CSI (que va tenir diverses sèries franquícia com ara CSI: Miami, CSI: Nova York i CSI: Cyber) més de dues dècades després del seu inici i sis anys després del final de la sèrie original.

Creada per Anthony E. Zulker i produïda per Jerry Bruckheime­r, la nova etapa de la sèrie té dos noms propis com a principal reclam: William L. Petersen i Jorja Fox, que reprenen els seus papers de Gil Grissom i Sara Sidle respectiva­ment. Per a la segona temporada, pendent d’estrena als Estats Units, no hi seran cap dels dos, però sí Marg Helgenberg­er, que es tornarà a posar en el paper de Catherine Willows deu anys després.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain