La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- GIanca Herrero

Àries 21 de març al 19 d’abril

†ou persones pràctiques que teniu un gran poder i influència. Els guanys es presentara­n sobretot per activitats creatives.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Possibles problemes. La capacitat física i mental us podria permetre grans coses. Podríeu obtenir guanys si treballeu de valent.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Final d’un cicle i principi d’un altre. Amb responsabi­litat i acceptació de la realitat, hi podria haver canvis. Potser sentireu por.

Cranc 21 de juny al 22 de juliol

Dia tens en la part emocional. Potser sentireu, a més, que us exigeixen molt en la feina i us atabalareu. Podria assaltar-vos gelosia.

Lleó 23 de juliol al 22 d’agost

Dia de molta tensió. Actueu de manera prudent i controleu el temperamen­t. Enfronteu-vos a la realitat encara que sigui dolorós.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Bones notícies al sector profession­al. †ereu capaços de treballar en llocs de gran responsabi­litat. †entireu satisfacci­ó.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Triomfs profession­als i amor pel plaer, voldreu satisfer els vostres desitjos. Molts projectes nous agitaran el vostre pensament.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Avui sentireu felicitat a la llar. Podreu fer el que desitgeu. Us sentireu sensibles i les vostres emocions influiran en els altres.

Sagitari 22 de novembre al 21 de desembre

Dia tens, sobretot en les relacions laborals i personals. Tendència als enfrontame­nts, analitzeu la vostra manera de relacionar-vos.

Capricorn 22 de desembre al 20 de gener

Ambient laboral pesat, cuideu de la vostra salut. També podríeu sentir que teniu moltes obligacion­s. Continueu lluitant.

Aquari 21 de gener al 19 de febrer

Aventures i prosperita­t regiran el vostre dia. †entireu pau i tranquil·litat. Podríeu rebre favors de persones importants. Felicitats.

Peixos 20 de febrer al 20 de març

Us vindran alguns records avui. †entireu nostàlgia pel passat, però gaudireu de generosita­t i emocions profundes.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain