La Vanguardia (Català)

El Liverpool paga 100 milions per Darwin Núñez

- Carles Ruipérez

El gener del 2018, el Liverpool va comprar Virgil van Dijk per gairebé 85 milions d’euros. El dominant central neerlandès ha donat un rendiment espectacul­ar, i ha arribat a tres finals de Champions. El defensa ja no és el fitxatge més car de la història d’Anfield després de la incorporac­ió de Darwin Núñez procedent del Benfica. El traspàs de davanter uruguaià, inicialmen­t taxat en 75 milions, pot arribar als 100 incloent-hi els variables.

Amb l’arribada de Núñez, Jürgen Klopp s’avança als esdevenime­nts, com manen els cànons de les planificac­ions, ja que Sadio Mané, una de les seves estrelles d’atac, està negociant amb el Bayern la seva sortida. Per si de cas, el tècnic, que a l’hivern també va adquirir el colombià Luis Díaz (Porto), ja té nou 9.

L’uruguaià ha celebrat 48 dianes en les dues temporades que ha jugat a Da Luz –on va aterrar procedent de l’Almeria, de la Segona espanyola– i aquest curs, a la Champions, va batre el Barça (2), el Bayern, l’Ajax i el Liverpool, en tots dos partits de quarts de final. Núñez, que el 24 de juny farà 23 anys, segueix les passes del seu compatriot­a Luis Suárez. En tres temporades i mitja, Suárez va marcar 82 gols a Anfield.n

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain