La Vanguardia (Català)

La festa del luxe es trasllada a Sevilla

Dior revolucion­a la capital andalusa amb la desfilada Crucero 2023

- Sandra Arbat

Ni la pitjor onada de calor a Espanya dels últims vint anys ni una tempesta d’estiu que amenaçava de fer acte de presència no van impedir que el Real Alcázar de Sevilla es vestís amb les millors gales per acollir el sopar previ a la presentaci­ó de la col·lecció Crucero 2023 de Dior.

Una fita per a Espanya i per a Sevilla, ja que per primera vegada en la història una casa de luxe tria una ciutat espanyola per a un esdevenime­nt d’alta costura. Amb ganes de festa, celebritat­s com Chiara Ferragni, Suzy Menkes, Jeanne Damas, Elle Macpherson o Charithra Chandran es citar a la capital andalusa.

Era la primera vegada que Chiara Ferragni visitava Sevilla i així es va fer notar. Desenes de fans acordonave­n cada lloc emblemàtic –germandat de Los Gitanos, de La Macarena o als afores del Real Alcázar– per on passejava la italiana corejant el seu nom. Ella els tornava el seu agraïment amb simpatia i naturalita­t.

Per a la nit prèvia a la desfilada, Maria Grazia Chiuri, directora creativa de Dior, es va encarregar de dissenyar el look de Ferragni: faldilla pantalons creuada i una cotilla llaçada amb cremallera que va combinar amb un bodi de reixeta de màniga tres quarts. Com a complement, l’icònic Saddle Bag.

La influencer francesa Jeanne Damas va aparèixer amb un vestit negre cenyit amb una faldilla midi prisada de lleuger volum estil anys cinquanta. El va combinar amb una bossa de mà de ràfia i unes sandàlies planes. Una estètica semblant a la de l’actriu de Los Bridgerton, Charithra Chandran, que va afegir més moviment al look amb una faldilla de tul i unes ballarines.

Elle Macpherson va arribar amb el seu fill petit, Aurelius Cy Andrea Busson, que als 18 anys ja s’està obrint camí en la moda. La top Macpherson va triar un vestit negre paraula d’honor amb una faldilla que simulava l’estructura metàl·lica amb cèrcols que mantenia buides les faldilles al segle XIX. Una peça històrica i polèmica per la forma de gàbia, que Maria Grazia Chiuri ha convertit en complement de la dona Dior empoderada.c

 ?? ?? Pierre Mouton Festa Abril (a dalt). La ‘influencer’ Chiara Ferragni , i la model Elle Macpherson amb el seu fill Aurelius Muntatge a la plaça d’Espanya, seu de la desfilada de la portada de la Feria de
Pierre Mouton Festa Abril (a dalt). La ‘influencer’ Chiara Ferragni , i la model Elle Macpherson amb el seu fill Aurelius Muntatge a la plaça d’Espanya, seu de la desfilada de la portada de la Feria de
 ?? ?? Julio Muñoz / EFE
Julio Muñoz / EFE
 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain