La Vanguardia (Català)

LaLiga es defensa de les acusacions de Florentino

-

LaLiga va respondre ahir a Florentino Pérez després que el president del Reial Madrid qualifiqué­s d’“il·legal” l’acord assolit amb el fons CVC per a la cessió del 10% dels drets audiovisua­ls dels clubs durant els pròxims 50 anys. La patronal presidida per Javier Tebas va assegurar que el pacte, anomenat Projecte Impuls, ha comptat amb “l’assessoria legal d’importants firmes de relleu internacio­nal, com Uría Menéndez o Latham Watkins, per això refereix una absoluta solvència jurídica des que es va concebre”.

Al comunicat, LaLiga nega haver pressionat Joan Laporta perquè el Barça acceptés l’acord. “En tot moment el que s’ha fet és atendre els diferents requerimen­ts d’informació sol·licitats pel Barcelona tant a LaLiga com a CVC, sempre com a resposta a un interès prèviament manifestat des del club blaugrana”.

Florentino Pérez va assegurar a l’entrevista de dimecres al programa El chiringuit­o que no sent el “suport” de Tebas, sinó que se sent “perjudicat”, i va dir que defensarà als tribunals la seva posició i la del club blanc “fins al final”.c

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain